Απάντηση Δραγασάκη στους FT: Η χώρα διαθέτει πρωθυπουργό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση στο δημοσιογράφο των Financial Times Peter Spiegel, ο οποίος ανέφερε ότι εάν στο σημερινό δημοψήφισμα επικρατήσει το «ναι» ο πρωθυπουργός θα παραιτηθεί έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Ο αντιπρόεδρος

της κυβέρνησης με ανάρτηση στο twitter τόνισε ότι «Η χώρα διαθέτει Πρωθυπουργό και από αύριο το βράδυ με ακόμα ισχυρότερη λαϊκή στήριξη και εντολή. Αυτή ακριβώς την εντολή θα υπηρετήσω και εγώ από την πλευρά μου». Το δημοσίευμα των FT, υποστήριξε ότι υπάρχουν φήμες που κάνουν λόγο για παραίτηση Τσίπρα εάν επικρατήσει το «ναι» και αναφέρει ότι η επόμενη ημέρα μπορεί να οδηγήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας και μάλιστα ανέφερε ότι ο Γιάννης Δραγασάκης έχει προταθεί να τεθεί επικεφαλής μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας, προκαλώντας την αντίδραση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Με μία σειρά tweet ο Γιάννης Δραγασάκης, τόνισε, διαψεύδοντας ακόμα ένα σενάριο της συγκεκριμένης εφημερίδας, ότι «Ας μην ξοδεύονται δημοσιεύματα που "μοιράζουν ρόλους" σε "σενάρια επόμενης ημέρας"».

«Η χώρα διαθέτει πρωθυπουργό και από αύριο το βράδυ με ακόμη ισχυρότερη λαϊκή στήριξη και εντολή» είπε ο αντιπρόεδρος και συνέχισε τονίζοντας ότι «Αυτήν ακριβώς την εντολή θα υπηρετήσω κι εγώ από την πλευρά μου» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

ΔραγασάκηςFTSpiegelFinancial TimesHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα