Αντώναρος: «Πρώην πρωθυπουργός από τον χώρο της ΝΔ φαίνεται να ήταν στόχος παρακολούθησης»

Δημόσια παρέμβαση, μέσω twitter, σχετικά με το θέμα των υποκλοπών έκανε το πρωί της Τετάρτης (17/8) ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Συγκεκριμένα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, με ανάρτηση του αναφέρεται στην πληροφορία που θέλει πρώην πρωθυπουργό από τον χώρο της ΝΔ να βρίσκεται στη λίστα των 7 επιπλέον πολιτικών προσώπων που παρακολουθούνται.

Μάλιστα αναρωτιέται και για το ένα θα πρέπει ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, να πάρει δημόσια θέση, «πριν βγουν όλα στη φόρα», όπως αναφέρει

χαρακτηριστικά.

«Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η πληροφορία ότι ανάμεσα στους 7 επιπλέον παρακολουθούμενους (τους οποίους ανέφερε η Καθημερινή) είναι και πρώην πρωθυπουργός από τον χώρο της ΝΔ. Μήπως θα έπρεπε να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πριν βγουν όλα στη φόρα;», γράφει αναλυτικά ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Η σχετική ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο Twitter:

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η πληροφορία ότι ανάμεσα στους 7 επι πλέον παρακολουθούμενους (τους οπόιους ανέφερε η Καθημερινή) είναι και πρώην πρωθυπουργός από τον χώρο της ΝΔ. Μήπως θα έπρεπε να απαντήσει ο κυβ. εκπρόσωπος πριν βγουν όλα στη φόρα;

— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) August 17, 2022

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα Θεοδωρικάκου – ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες στον Έβρο

Σαφείς αιχμές Παυλόπουλου για υποκλοπές: Οι φορείς της εξουσίας να αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη

Έβρος: Στη Βουλή θα φέρει τα γεγονότα το ΠΑΣΟΚ – Για «κρυφτούλι» της ελληνικής και της τουρκικής κυβέρνησης μιλά το ΚΚΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα