Αντίπαλοι κορυφής στη μάχη της τηλεθέασης οι σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός»

Οι αντίπαλες σειρές στο prime time της τελευταίας τριετίας, «Η γη της ελιάς» και «Σασμός», οι οποίες τις περισσότερες φορές έχουν και ταυτόχρονη ώρα μετάδοσης, κατέλαβαν την Παρασκευή τις πρώτες δύο θέσεις στον πίνακα τηλεθέασης της Nielsen. Ωστόσο η μεταξύ τους διαφορά ήταν σχεδόν μιάμιση ποσοστιαία μονάδα ή 156.000 τηλεθεατές.

Τρίτη επιλογή της ημέρας έφθασε να είναι το μαγειρικό ριάλιτι «Masterchef» (στα υπόψη απέναντι του δεν είχε το «Survivor») και το καρέ συμπληρώθηκε

από το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», δεδομένου ότι την ίδια ώρα  τις άλλες μέρες (Δευτέρα έως Πέμπτη) του πενθήμερου μεταδίδονται  οι εκπομπές «Ράδιο αρβύλα» και «Οι Boomers».

Καλά πλασαρίσματα είχαν στην δεκάδα των δημοφιλέστερων της ημέρας οι σειρές μυθοπλασίας «Ο παράδεισος των κυριών» και «Το προξενιό της Ιουλίας» του Alpha.

Εν τω μεταξύ από την παρατήρηση στο τηλεβαρόμετρο της ημέρας διαπιστώνει κάποιος πως από τις 19.45 και ύστερα καταγράφεται προοδευτική αύξηση  τηλεθεατών στο Mega που αρχίζει με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κορυφώνεται στο επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» και συνεχίζει με την εκπομπή «Φως στο τούνελ», σε υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης παρά το προχωρημένο της ώρας.

Διαβάστε επίσης:

Παρασκηνιακές κινήσεις Νετανιάχου για κλείσιμο του Al Jazeera στο Ισραήλ

Τέλος στην ειδησεογραφική ροή του left.gr μέχρι νεωτέρας

Πρώτο το Mega την Παρασκευή χάρη στους ξενύχτηδες της εκπομπής «Φως στο τούνελ»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντίπαλοι, Σασμός,antipaloi, sasmos