«Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο» - Το σποτάκι της ΖΕΗΛ που τα... σπάει (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Θέλετε να υιοθετηθείτε και να σας υιοθετήσουν; Φορέστε τα καλά σας και τρέξτε στο Helexpo Maroussi, στη λεωφόρο Κηφισίας 39, στο Μαρούσι.

Το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ είναι οι Ημέρες Υιοθεσίας Σκύλου.

Το επίμαχο σποτάκι της Ζωοφιλής Ένωσης Ηλιούπολης, όπως και όλα τα υπόλοιπα, δημιουργήθηκε χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για το σωματείο που στειρώνει, θεραπεύει και φροντίζει αδέσποτους σκύλους και γάτες φροντίζοντας παράλληλα για την υιοθεσία τους.

Το

συγκεκριμένο σποτάκι δημιουργήθηκε με τις ευλογίες του γνωστού σκηνοθέτη Kornél Mundruczó ο οποίος μαζί με τους παραγωγούς της βραβευμένης στις Κάννες ταινίας White God έδωσαν την έγκρισή τους να χρησιμοποιήσουμε πλάνα της ταινίας στο σποτάκι μας. Είναι τεράστια τιμή για εμάς καθώς η ταινία White God μας συγκλόνισε!

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης ευχαριστεί ολόψυχα σκηνοθέτη Kornél Mundruczó και τις εταιρίες www.protoncinema.hu και www.protontheatre.hu και την Orsolya Banki για την πολύτιμη βοήθειά της.

Ακόμη, τα μέλη της ΖΕΗΛ ευχαριστούν τον Στάθη Νικολακόπουλο, τον Δημήτρη Μπαρμπαγιώργη και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση του ραδιοφωνικού, τον Σταμάτη Γεροχριστοδούλου για το μοντάζ και την Ευτυχία Καδόγλου για τις κάρτες των τίτλων.

Ημέρες Υιοθεσίας ΣκύλουΜαρούσιΖωοφιλική Ένωση ΗλιούποληςσποτHelexpo MaroussiHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα