Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Ανακοινώνεται εντός της ημέρας ότι κόβεται από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Οριστική είναι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην συμπεριλάβει την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχετική ανακοίνωση θα γίνει εντός της ημέρας, καθώς θεωρείται ότι δεν υπάρχει λόγος να «σέρνεται» άλλο το θέμα.

Ο πρωθυπουργός είχε προϊδεάσει σε πρόσφατη συνέντευξή του για την κίνηση αυτή, λέγοντας ότι η κυρία Ασημακοπούλου πρέπει να δώσει εξηγήσει στη δικαιοσύνη, στην αρμόδια αρχή, αλλά και στο κόμμα για την ενέργειά της να αποστείλει email σε απόδημους ψηφοφόρους,

κάτι που καταγγέλθηκε ως παραβίαση των προσωπικών δεδομένων.

Παρά τις εξηγήσεις που έδινε το προηγούμενο διάστημα δημοσίως η κυρία Ασημακοπούλου, στη ΝΔ κατέληξαν ότι αυτές δεν είναι επαρκείς και με την έρευνα να εκκρεμεί δεν μπορεί να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές.

Απομένει να διευκρινιστεί εάν θα υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη και με το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς πολλοί είπαν ότι έχει ευθύνες για τη διαρροή αυτών των στοιχείων.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης:  Θέλω να ξεπεράσουμε το 17% – Δεν θα είμαι ικανοποιημένος με τη δεύτερη θέση (Video)

Ανδρουλάκης για Ευρωεκλογές: «Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα – Ο Μητσοτάκης προτιμά αντιπολίτευση lifestyle»

Δημοσκόπηση GPO: Κάτω από 30% η ΝΔ – Πέρασε δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, το ποσοστό Λοβέρδου και το μήνυμα των ευρωεκλογών στην κυβέρνηση

Keywords
Τυχαία Θέματα