Αλβάρο: Όλα είναι ψέματα - Αυτά διεκδικώ από την Αθηνά Ωνάση

ΚΟΣΜΟΣ

Προσπάθεια να βάλει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να παίρνει «χρυσό» διαζύγιο από την Αθηνά Ωνάση επιχείρησε να βάλει ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο με την πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό.

Συγκεκριμένα, ο Άλβαρο διέψευσε κατηγορηματικά ότι διεκδικεί τη μισή περιουσία της Αθηνάς Ωνάση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσίας της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Μόνο τα κεκτημένα μου διεκδικώ. To μόνο που απαιτώ και διεκδικώ είναι όσα κατέκτησα. Παντρευτήκαμε

με προγαμιαίο συμβόλαιο από δική μου επιλογή. Θέλω πίσω όσα έχω κερδίσει και τα άλογα της κόρης μου. Θέλω πίσω όλα όσα κατέκτησα με σκληρή, προσωπική μου δουλειά».

Παράλληλα, αφήνει και «αιχμές» για τη σχέση του με την Αθηνά, καθώς αναφερόμενος στο νέο κεφάλαιο της ζωής του με την Ντενίζ Σεβέρο σημείωσε δηκτικά ότι «είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και στην ερωτική μου ζωή. Έχω όλα όσα θα ήθελε να έχει κανείς. Μια υπέροχη οικογένεια, φίλους, μια γοητευτική σύντροφο, την υγεία μου. Την ευτυχία δεν μπορείς να την εξαγοράσεις. Είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος από το να είσαι πλούσιος».

Αλβάρο Ντε Μιράντα ΝέτοΑθηνά ΩνάσηδιαζύγιοδιεκδικήσειςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα