Ελληνική Λύση: Αποχώρησε με αιχμές η Αλεξοπούλου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Λύση με την Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου να αποχωρεί από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Στην αποχώρησή της από την Ελληνική Λύση προσανατολίζεται η βουλευτής Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, μετά την απόφαση του κόμματος να κατέβει υποψήφια, μαζί με τους Αντώνη Μυλωνάκη και Απόστολο Αβδελά, σε άλλες εκλογικές περιφέρειες από αυτές που έχουν εκλεγεί.

Υπενθυμίζεται πως η απόφαση

αυτή ελήφθη μετά τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τους τρεις βουλευτές να συνομιλούν με τη Νέα Δημοκρατία. Παρότι οι τρεις βουλευτές διέψευσαν τα σχετικά δημοσιεύματα, παραπέμφθηκαν από το κόμμα Βελόπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Αφού η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου δημοσίευσε στο λογαριασμό στο Facebook την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Λύσης, στη συνέχεια πρόσθεσε το ακόλουθο σχόλιο αφήνοντας αιχμές για παραίτησή της από την Ελληνική Λύση: «ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ Β1 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!!».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο βουλευτής Αντώνης Μυλώνακης με δήλωσή του στο Πρώτο Θέμα, προειδοποίησε πως «κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους και μετά ας κάνουν Κοινοβουλευτική Ομάδα με τους χρυσαυγίτες και τους παλιανθρώπους» δηλώνοντας πως η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος είναι απόφαση …εξορίας και «δεν είναι πολιτική απόφαση σοβαρού κόμματος».

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την επενδυτική βαθμίδα

Απάντηση Μυλωνάκη σε Βελόπουλο: Ξέρω πολλά, κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους

Τσίπρας από Χαλκιδική: «Η 21η του Μάη θα είναι μία λαμπρή μέρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα