Αλεξιάδης: Πήγα για μπάνιο και μου έδωσαν «μαϊμού» απόδειξη (Video)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μετά την είδηση ότι γυναίκα εφοριακός βούτηξε στη θάλασσα για να «συλλάβει» φοροφυγά, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αποκάλυψε ότι του έδωσαν «μαϊμού» απόδειξη όταν πήγε για μπάνιο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», ο Τρύφωνας Αλεξιάδης περιέγραψε όσα συνέβησαν όταν ζήτησε απόδειξη για τον καφέ που είχε αγοράσει σε παραλία.

«Πήγα για μπάνιο 7 η ώρα το απόγευμα, ζήτησα απόδειξη για τον καφέ που πήρα και μου έφερε με τον αριθμό 43 και του λέω δεν ντρέπεσαι; Εδώ έχει 100 άτομα, δεν έχουν πιει ένα καφέ ο καθένας από το πρωί; “Ε, λέει είχαμε

πάρα πολύ δουλειά”».

Με αφορμή και αυτό το περιστατικό, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε και στα πρόστιμα μετά από ελέγχους για φοροδιαφυγή. «Είχαμε ένα αυστηρό θεσμικό πλαίσιο που έφτανε σε επίπεδα υπερβολής, δηλαδή είχε μεγάλα πρόστιμα αλλά μικρή εισπραξιμότητα. Γι' αυτό επανεξετάζουμε το πως αυτά τα έσοδα από τα πρόστιμα θα αυξηθούν. Άμεσα θα έρθει διάταξη που θα κάνει πιο αυστηρά τα πρόστιμα. Στον επιχειρηματία που δεν κόβει αποδείξεις, θέλουμε να του πούμε να συνεννοηθεί με τον λογιστή του γιατί όταν γίνει ο έλεγχος θα πληρώσει περισσότερα».

Τρύφωνας ΑλεξιάδηςαπόδειξηφοροδιαφυγήκαφέςΑναπληρωτής Υπουργός ΟικονομικώνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα