Άγριο ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς (Video)

MEDIA

Στο Πρωινό σχολίασαν την απόλυση του οδηγού του Μητροπολίτη Πειραιώς, λόγω διάστασης στην οποία επήλθε με τη σύζυγό του. Ειδικότερα, παραπέμφθηκε για ανάξια συμπεριφορά λόγω του γεγονότος αυτού στην προσωπική του ζωή. Η Φαίη Σκορδά έμεινε άφωνη στο άκουσμα της είδησης, μην πιστεύοντας στα αυτιά της.

«Εμένα με ξεπερνά το ότι οι Μητροπολίτες έχουν οδηγούς!» είπε η Σάσα Σταμάτη.

«Γυρνάμε στο Μεσαίωνα, στις Οικουμενικές Συνόδους έλεγαν ότι ως λόγος χωρισμού λαμβάνεται υπόψη μόνο η πορνεία και η μοιχεία!» είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Έχει ένα δίκιο η Σάσα, δεν μπορείς να έχεις σοφέρ, οι προσωπικές επιλογές θα έπρεπε να είναι τέτοιες, να συνάδει ο προσωπικός σου τρόπος ζωής με αυτά που λες, σεμνά και ταπεινά έλεγε! Εδώ βλέπεις έναν άνθρωπο που έχει εξουσία και δεν τον νοιάζει! Επί της ουσίας τον εξυπηρετούσε αυτός ο άνθρωπος! Πώς το έκανε αυτό; Πώς απολύεις έναν άνθρωπο; Τι μισθό θα έπαιρνε, και σίγουρα θα είχε ανάγκη τη δουλειά!» ξεσπάθωσε η παρουσιάστρια.

«Είναι μαύρα μεσάνυχτα!» συνέχισε να λέει ο Θέμης Γεωργαντάς. «Είναι σκοταδισμός και από εκκλησιαστικής πλευράς!»είπε ο Στέφανος, από πλευράς του.

Πηγή: Youweekly

Φαίη ΣκορδάΜητροπολίτης ΣεραφείμHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα