Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθησαν ο σύντροφος και η μητέρα των παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Α. Τ. Αγίου Παντελεήμονα στον σύντροφο και τη μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών που εντοπίστηκαν να ζουν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα σε άθλιες συνθήκες, ανάμεσα σε κατσαρίδες και ποντίκια.

Είχαν γίνει δύο αναφορές στο «Χαμόγελο του παιδιού», σύμφωνα με τον πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο. Η πρώτη καταγγελία έγινε στις 20 Φεβρουαρίου και στις 21 Φεβρουαρίου έφτασε η υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα.  Χθες έκανε καταγγελία και ο 50χρονος πατέρας ο οποίος βρίσκεται εν διαστάσει με την σύζυγό του.

«Είχαμε δεχτεί δυο τηλεφωνήματα από

διαφορετικά άτομα της περιοχής που ανέφεραν τα όσα ζούσαν τα παιδιά. Εμείς φτιάξαμε μια αναφορά και την μεταβιβάσαμε τον Φεβρουάριο, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα μας είχαν γίνει γνωστά μέχρι τότε. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή εισαγγελέα αρχικά στο αστυνομικό τμήμα κι από εκεί στο νοσοκομείο», τόνισε ο κ Γιαννόπουλος.

Συμβαίνει τώρα: μετά από αναφορά του @hamogelo από τον Φεβρουάριο βρέθηκα παιδιά 3,4 και 9 χρονών σε φρικτή παραμέληση , ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά, οι άνθρωποι μας τους προσφέρουν την φροντίδα και μεταφέρονται στο νοσοκομείο ΚΓ

— Χαμόγελο του Παιδιού (@hamogelo) April 7, 2022


Τα τρία παιδιά μεταξύ τριών και εννέα ετών βρέθηκαν να ζουν υπό συνθήκες «φρικτής παραμέλησης», όπως ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Τwitter το Χαμόγελο του Παιδιού. «Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Οργανισμού. Τα παιδιά φέρουν πληγές με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του οργανισμού να τα μεταφέρουν στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστούν και τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Αδιανόητο ότι θα «φάει» κάτι λιγότερο από ισόβια

Αβραμόπουλος στο Φόρουμ των Δελφών: Ο στόχος του Πούτιν είναι να «γονατίσει» τη Δύση

Kinder: Αυτά είναι τα 3 προϊόντα που ανακαλεί προληπτικά η Ferrero στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα