Άγιοι Ανάργυροι: Μήνυμα του πατέρα της Κυριακής Γρίβα στις κακοποιημένες γυναίκες – «Μιλήστε»

Ένα ηχηρό μήνυμα στέλνει ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, ενώ είχε σπεύσει να αναζητήσει βοήθεια.

«Να μιλάνε όλα τα παιδιά, όλα τα κορίτσια, όλες οι γυναίκες στους δικούς τους ανθρώπους, να μην τα κρύβουν. Δεν έχω κάτι άλλο να σας πω. Μου βγαίνει θυμός και αρχίζω να απογοητεύομαι. Μιλήστε. Μιλήστε. Μιλήστε», αναφέρει στο μήνυμα που έστειλε, με τον ίδιο να ζητά δικαίωση στο όνομα όλων των κακοποιημένων γυναικών.

«Η δολοφονία

της κόρης μου προστίθεται στον κατάλογο των τόσων θυμάτων βίας που έχασαν την ζωή τους, γιατί οι δολοφόνοι τους πίστεψαν ότι είναι κτήματά τους και δεν πρέπει να έχουν ζωή μακριά από αυτούς. Στο πρόσωπο της κόρης μου Κυριακής αυτή τη στιγμή καθρεφτίζεται το πρόσωπο κάθε βασανισμένης κοπέλας, η οποία έχει έρθει αντιμέτωπη με τον δυνάστη της. Δυστυχώς η μοίρα μου έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι και προσπαθώ αυτή τη στιγμή να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου για να παλέψω για την δικαίωση του παιδιού μου και ταυτόχρονα νιώθω ότι παλεύοντας για τη δικαίωση αυτή θα σωθούν και θα δικαιωθούν χιλιάδες γυναίκες και οι οικογένειές τους θα αποφύγουν τελικά τη δική μου δυστυχία» προσθέτει ο πατέρας της Κυριακής.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 28χρονης έστειλε μήνυμα στον φίλο της κόρης του, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της και ήταν ο άνθρωπος που τη συνόδευσε το μοιραίο εκείνο βράδυ.. «Γεια σου. Είμαι ο μπαμπάς της Κικής μας. Είναι δύσκολη μέρα για όλους μας πιο πολύ για μένα. Θέλω να είσαι δυνατός και γερός. Σήμερα που θα την πάω νύφη, μακάρι να μας περιμένεις εσύ στα σκαλιά για να στην παραδώσω, αλλά δυστυχώς δεν μας έκανε το χατίρι η ζωή. Όποτε θες μπορείς να μου μιλήσεις. Να είσαι δυνατός» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Παραλείψεις και ολιγωρίες του σκοπού και της αξιωματικού υπηρεσίας του ΑΤ δείχνει το προκαταρκτικό πόρισμα

Αθώος για τον βιασμό της βαφτισιμιάς του ο «Ξανθός Μάγος» – Παραπέμπεται σε δίκη για ασελγείς πράξεις

Αιματηρό επεισόδιο στην Κέρκυρα: Ελεύθερος με όρους ο 17χρονος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγιοι Ανάργυροι, Μήνυμα, Κυριακής Γρίβα, – Μιλήστε,agioi anargyroi, minyma, kyriakis griva, – miliste