Αυτοκτόνησε ο 27χρονος γιος της Μία Φάροου

ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος στην οικογένεια της Μία Φάροου, αφού έφυγε από τη ζωή ο γιος της διάσημης ηθοποιού, Thaddeus.

Ο 27χρονος ενώ αρχικά είχε αναφερθεί πως σκοτώθηκε από τροχαίο, η έκθεση του ιατροδικαστή έφερε τα πάνω-κάτω, καθώς κάνει λόγο για αυτοκτονία, αφού η νεκροψία έδειξε αυτοπυροβολισμό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Thaddeus Wilk Farrow είχε διαγνωστεί με πολιομυελίτιδα και ήταν παραπληγικός.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του Thaddeus, του

αγαπημένου γιου και αδερφού. Ήταν ένας εκπληκτικός, θαρραλέος νέος που ξεπέρασε πολύ άσχημα πράγματα στη σύντομη ζωή του. Μας λείπει» ήταν το πρώτο μήνυμα που μοιράστηκε η Μία Φάροου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μετά την ανακοίνωση πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο 27χρονος πέθανε μετά από περιστατικό στο Roxbury, κοντά στο κτήμα της μητέρας του Fog Hollow. Οι στρατιώτες που έφτασαν στο σημείο γύρω στις 12.45 βρήκαν τον Thaddeus σοβαρά τραυματισμένο στο αυτοκίνητό του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Danbury όπου και ανακηρύχθηκε νεκρός στις 2.30.

Η διάσημη ηθοποιός και ακτιβίστρια Μία Φάροου είχε υιοθετήσει τον Thaddeus μετά το τέλος της 13χρονης σχέσης της με τον σκηνοθέτη - ηθοποιό Γούντι Άλεν. Το μεσαίο όνομα του Thaddeus Wilk ήταν προς τιμήν του Elliot Wilk που είχε δώσει την επιμέλεια των παιδιών του διάσημου ζευγαριού στη Μία Φάροου μετά από λυσσαλέα δικαστική αντιμαχία.

Ο Thaddeus ήταν ένα από τα 10 παιδιά που είχε υιοθετήσει η Μία Φάροου μέσα στα χρόνια, μεταξύ των οποίων και η Soon-Yi Previn που τώρα είναι παντρεμένη με τον Γούντι Άλεν.

Η 79χρονη σήμερα πρωταγωνίστρια του "Rosemary's Baby" έχει και 4 βιολογικά παιδιά. Αυτό είναι το τρίτο από τα υιοθετημένα της παιδιά που θρηνεί η Μία Φάροου. Ο Tam Farrow πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια το 2000 και ο Lark Previn πέθανε το 2008 στα 35 του χρόνια.

Μία ΦάροουαυτοκτονίαθάνατοςθρήνοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα