Αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε σε γραμμές τρένου-Η οδηγός και το μωρό της σώθηκαν στο παρά πέντε (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Στο παρά πέντε σώθηκαν από διερχόμενο τρένο μία 27χρονη και το μωρό της στο Λίνκολν. Η μητέρα με το τριών εβδομάδων κοριτσάκι της παγιδεύτηκαν με το αυτοκίνητο πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές, λίγα λεπτά πριν περάσει το τρένο.

Η 27χρονη ανέπτυξε ταχύτητα λίγο πριν φτάσει στις ράγες για να αποφύγει την κίνηση, το προειδοποιητικό φανάρι όμως άναψε και οι μπάρες άρχισαν να κατεβαίνουν. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η μία μπάρα έσπασε το παράθυρο του οδηγού, ενώ η δεύτερη εγκλώβισε το αυτοκίνητο, εμποδίζοντάς το να προχωρήσει.

Ένας περαστικός

έσπευσε να βοηθήσει την οδηγό, απεγκλωβίζοντας το μωρό από το κάθισμά του. Στη συνέχεια βγήκε από το αυτοκίνητο και η μητέρα του, από τη θέση του συνοδηγού. Σε μια τελευταία προσπάθεια να ελευθερώσει το αυτοκίνητο και να αποτρέψει το δυστύχημα με το τρένο, γυρίζει στη θέση του οδηγού και με ελιγμούς καταφέρνει να το βγάλει από τις γραμμές. «Ήταν πολύ τυχερή, αυτό που έκανε ήταν απερίσκεπτο. Έβαλε τη ζωή της και τη ζωή του παιδιού της σε κίνδυνο, μόνο για να αποφύγει τη μεσημεριανή κίνηση», είπε μία περαστική που έτυχε να είναι παρούσα στο περιστατικό.

Η οδηγός τραυματίστηκε πολύ ελαφρά, ενώ το κοριτσάκι έμεινε αβλαβές.

Πηγή: Mirror

αυτοκίνητοτρένοσιδηροδρομικές γραμμέςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα