Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Σγουρός καλεί ΕΣΡ για την προβολή των υποψηφίων

Επιστολή στον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Αθανάσιο Κουτρουμάνο έστειλε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Στην επιστολή του ο κ. Σγουρός ζητάει «ισονομία στην προβολή των Συνδυασμών στην Περιφέρεια Αττικής», στρέφοντας παράλληλα και τα βέλη του κατά του υποψηφίου περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Χαρδαλιά. 

Στην

επιστολή του ο Γιάννης Σγουρός, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η παραίτηση του Νίκου Χαρδαλιά επιτέλους ήρθε, με μεγάλη καθυστέρηση είναι αλήθεια και αφού προηγήθηκε η εύλογη απορία μας περί του αντιθέτου. Αλήθεια μήπως ήρθε η ώρα να συζητήσουμε και για τους κανόνες προβολής της προεκλογικής περιόδου; Μήπως τελικά για να υπάρξει ισονομία στην προβολή του συνόλου των συνδυασμών χρειάζεται να καταφύγουμε στα αρμόδια όργανα; Εμείς σεβόμενοι τους κανόνες της Δημοκρατίας, της ισονομίας και της ισότητας ήδη αποστείλαμε στην αρμόδια αρχή, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, επιστολή εκφράζοντας σε πρώτη φάση τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας. Κύριε πρώην Υφυπουργέ και νυν υποψήφιε Περιφερειάρχη θα λάβατε θέση; Θα κινηθείτε ανάλογα με την αντίστοιχη καθυστέρηση, όπως πάντα, ζητώντας και εσείς τα αυτονόητα;».

Ο Γιάννης Σγουρός δίνει αγώνα απέναντι στον Νίκο Χαρδαλιά από την πρώτη μέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του. Ποιος να το έλεγε όμως για δύο ανθρώπους που στο παρελθόν συνεργάστηκαν στενά. 

Διαβάστε επίσης:

Καρτερός για Κασσελάκη: Ο Τσίπρας δεν έχει δώσει δαχτυλίδι σε κανέναν υποψήφιο

Προσφυγικό: Νέα αύξηση στις δομές φιλοξενίας αιτούντων άσυλο

Τι λένε στο ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητα Κασσελάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Σγουρός, ΕΣΡ,aftodioikitikes ekloges, sgouros, esr