Αυτό ψιθύρισε ο Καραμανλής στο αυτί του Σαμαρά - Τα αστειάκια με τον Άδωνι και η φαρμακερή ατάκα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κάμερα συνέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να ψιθυρίζει κάτι στο αυτί του έτερου πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης «Σας πληροφορώ, για όσους λένε κακίες ότι ο Κ. Καραμανλής δεν μιλάει, ότι μίλησε δύο φορές και μάλιστα την ίδια ημέρα. Ηταν στα 42α γενέθλια της ΝΔ, όταν είπε την πρώτη φορά στον Αντ. Σαμαρά που καθόταν

δίπλα του ότι «βαρέθηκε να βαράει παλαμάκια». Φαίνεται ότι εκείνη την ημέρα ο πρώην πρωθυπουργός είχε κέφι για κουβέντα και κατευθύνθηκε προς το μέρος του Άδωνι Γεωργιάδη που βρισκόταν μες στην καλή χαρά, αφού οι φωτογράφοι είχαν στρέψει τις κάμερες προς το μέρος του (ίσως επειδή, ως αντιπρόεδρο, δεν τον έβγαλε στην εξέδρα ο Κυρ. Μητσοτάκης). Πάει λοιπόν ο κ. Καραμανλής και στέκεται δίπλα στον έκπληκτο Άδωνι και του λέει (δεύτερη δήλωση):«Ήρθα να ομορφύνω τις φωτογραφίες σου». Ο κ. Γεωργιάδης τον κοίταξε έκπληκτος, δεν ήξερε τι να πει και πέταξε ένα «Πρόεδρε, εγώ όμως αδυνάτισα». Γέλασαν όλοι και ο κ. Καραμανλής επέστρεψε στη σιωπή του».

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Κώστας ΚαραμανλήςΑντώνης ΣαμαράςΆδωνις ΓεωργιάδηςΝέα ΔημοκρατίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα