Αεροσυνοδός υιοθετεί σκύλο που την περίμενε πάντα στην άλλη άκρη του κόσμου

ΚΟΣΜΟΣ

Μια Γερμανίδα αεροσυνοδός υιοθέτησε ένα αδέσποτο σκυλί από τους δρόμους του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή.

Η Olivia Sievers ζει στην Γερμανία, εργάζεται ως αεροσυνοδός και συχνά ταξιδεύει στο Μπουένος Άιρες.

Κατά την διάρκεια μιας επίσκεψης νωρίτερα φέτος, ένα από τα διάσημα σκυλιά των δρόμων της πρωτεύουσας της Αργεντινής κάτι βρήκε στην Sievers και άρχισε να την ακολουθεί στην πόλη. Η αεροσυνοδός δήλωσε στην Noticiero Trece ότι προσπάθησε να «ξεφύγει» από τον σκύλο γιατί δεν ήθελε να δεθεί μαζί της.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο σκύλος την κέρδισε και ξόδεψε κάποιον χρόνο ταΐζοντάς το και παίζοντας μαζί του.

Βέβαια, το αεροπλάνο όπου δούλευε ως αεροσυνοδός έπρεπε να αναχωρήσει και έτσι η Sievers έφυγε από το Μπουένος Άιρες. Οι περισσότεροι θα σκεφτόντουσαν ότι αυτό ήταν το τέλος μια σύντομης φιλίας.

Την επόμενη φορά που η Sievers ήταν στην πόλη, όμως, ο σκύλος ήταν εκεί και την περίμενε. Κάθε φορά που έκανε το ταξίδι για Μπουένος Άιρες ο σκύλος την έβρισκε και την χαιρετούσε ενθουσιασμένος έξω από το ξενοδοχείο. Έδειξε την φιλία της στον λογαριασμό της στο Facebook. Ονόμασε τον σκύλο Rubio και αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

Σύμφωνα με το περιοδικό The Dodo, η Sievers έκανε αίτηση για να μεταφέρει τον σκύλο από την Αργεντινή στην Γερμανία. Τώρα ζει με την Γερμανίδα αεροσυνοδό και τα άλλα δυο σκυλιά της.

Όποιος και αν ήταν ο λόγος της αρχικής του επιμονής, ο Rubio μοιάζει να είναι αρκετά ευχαριστημένος με την νέα του ζωή. Είχε κάποιους είδος κινήτρου από την αρχή; Ποιος ξέρει. Είναι ένας σκύλος, και πλέον ένας πολύ χαρούμενος σκύλος.

αεροσυνοδόςυιοθετείσκύλοΓερμανίδαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα