Αχτσιόγλου: H καταστροφή έχει την υπογραφή του ξεχαρβαλωμένου «επιτελικού κράτους» του κ. Μητσοτάκη

Για «προαναγγελθείσα καταστροφή» και όχι «αναποδιά» κάνει λόγο η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου σε σχόλιό της για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη σύσκεψη του συντονιστικού στη Λάρισα.

Η κ. Αχτσιόγλου κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι τρία χρόνια μετά την επέλαση του «Ιανού» η κυβέρνηση δεν έκανε το παραμικρό σε επίπεδο πρόληψης, αντιθέτως, «μαζί με τους εκλεκτούς του στην τοπική

αυτοδιοίκηση» μοίραζε απευθείας αναθέσεις με πρόσχημα τις καταστροφές.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Την ώρα που η κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πόσοι άνθρωποι αγνοούνται και οι φόβοι για αύξηση των θυμάτων μεγαλώνουν, ο κ. Μητσοτάκης μας ζητά να ξεχάσουμε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι πρωθυπουργός της χώρας.

Μιλάει για «αναποδιά» όταν τρία χρόνια μετά την επέλαση της κακοκαιρίας του “Ιανού” δεν έκανε το παραμικρό σε επίπεδο πρόληψης, αρκούμενος μαζί με τους εκλεκτούς του στην τοπική αυτοδιοίκηση να μοιράζει απευθείας αναθέσεις με πρόσχημα τις καταστροφές.

Για τους κατοίκους της Θεσσαλίας που χάνουν τους ανθρώπους τους, που βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να πνίγονται στα λασπόνερα, οι βιβλικές καταστροφές δεν είναι μια «αναποδιά», αλλά προαναγγελθείσα καταστροφή.

Κι αυτή η καταστροφή έχει την υπογραφή του ξεχαρβαλωμένου “επιτελικού κράτους” του».

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Πλαφόν στο περιθώριο κέρδους των ειδών πρώτης ανάγκης βάζει η κυβέρνηση

Μητσοτάκης από Λάρισα: «Απαιτείται ακόμα η μέγιστη δυνατή εγρήγορση, αίτημα ενίσχυσης σε ΕΕ και ΕΤΕπ» (video)

Μητσοτάκης: Πέταξε πάνω από τις πλημμυρισμένες περιοχές στη Θεσσαλία

Keywords
Τυχαία Θέματα