Άαρον Τέιλορ Τζόνσον: Σε απόσταση αναπνοής από τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ – Ποιος είναι ο 33χρονος νέος θρυλικός πράκτορας 007

Έπειτα από χρόνια αναμονής και έντονης φημολογίας αναφορικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, αντικαθιστώντας τον Ντάνιελ Κρεγκ, η παραγωγή φαίνεται ότι έχει βρει τον νέο θρυλικό πράκτορα 007.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αυτός δεν είναι άλλος από τον βρετανό ηθοποιό Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, από το High Wycombe του Μπάκιγχαμσαϊρ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν έχει δεχθεί επίσημη πρόταση να υποδυθεί τον εμβληματικό πράκτορα.

Μέχρι στιγμής, η συμφωνία δεν έχει κλείσει, καθώς ο 33χρονος ηθοποιός δεν έχει αποδεχθεί ακόμα

επίσημα τον ρόλο, ωστόσο, όταν αυτό γίνει, θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον μυστικό γυναικοκατακτητή πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

«Ο Μποντ είναι η δουλειά του Άαρον, αν επιθυμεί να την αποδεχθεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του» δήλωσε μια πηγή.

Το όνομα του πρωταγωνιστή βρίσκεται εδώ και μήνες ανάμεσα στους επικρατέστερους υποψήφιους όπως ο Ίντρις Έλμπα, ο Τομ Χάρντι, ο Χένρι Κάβιλ και ο μεγάλος νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου Κίλιαν Μέρφι.

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε από την πλευρά του ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, την περασμένη εβδομάδα.

Ποιος είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ – Η επαγγελματική του πορεία

Ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον ασχολήθηκε με την υποκριτική από 6 μόλις ετών, όταν εμφανίστηκε σε μια λονδρέζικη παραγωγή του Μάκβεθ του Σαίξπηρ, υποδυόμενος τον γιο του Μακντάφ δίπλα στον Ρούφους Σιούελ, που έπαιζε τον Μάκβεθ, το 1999.

Έπειτα, σειρά είχε η πρώτη του μεγάλη ερμηνεία το 2009 ως νεαρός Τζον Λένον στη βιογραφική ταινία «Nowhere Boy», σε σκηνοθεσία της 57χρονης Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, με την οποία παντρεύτηκε το 2012.

Στα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός, ο Άαρον εμφανίστηκε σε ταινίες όπως οι «Ιππότες της Σανγκάι» το 2003, ο «Μάγος Αϊζενχάιμ» το 2006 και στην teen rom-com «Angus, Thongs & Perfect Snogging» το 2008, όταν ο ηθοποιός ήταν 18 ετών, ενώ είναι, ίσως, περισσότερο γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην ταινία υπερήρωων Kick-Ass, που έκανε πρεμιέρα το 2010, αλλά και το σίκουελ το 2013.

Επιπλέον, ενσάρκωσε τον «Βρόνσκι» στην «Άννα Καρένινα», τον Πιέτρο Μαξίμοφ (Quicksilver) στους Avengers 2 και Captain America 2 της Marvel, ενώ εμφανίστηκε δίπλα στον Μπραντ Πιτ στο «Bullet train».

Έκτοτε, είδε την καριέρα του να εξελίσσεται συνεχώς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει προταθεί για δύο βραβεία BAFTA, ενώ έχει κερδίσει το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου στις Χρυσές Σφαίρες για το «Νυκτόβια πλάσματα».

Ο Άαρον θα πρωταγωνιστήσει ως διάσημος σταρ της δράσης που χάνεται στο «The Fall Guy», δίπλα στον Ράιαν Γκόσλινγκ και στην Έμιλι Μπλαντ, ενώ θα εμφανιστεί επίσης στο πολυαναμενόμενο ριμέικ της γοτθικής ταινίας τρόμου «Nosferatu» του 1922, σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Έγκερς και με πρωταγωνιστικό καστ τους Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Νίκολας Χουλτ, Λίλι Ρόουζ Ντεπ και Γουίλεμ Νταφόε.

Ωστόσο, ο μεγαλύτερος επερχόμενος ρόλος του θα τον βρει ξανά στον κόσμο των υπερηρώων, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στο «Kraven the Hunter», την πέμπτη ταινία του σύμπαντος του Spider-Man στη Sony.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson)

Η προσωπική του ζωή και η σχέση που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Άαρον είναι παντρεμένος με την κατά πολύ μεγαλύτερή του Σαμ. Την παντρεύτηκε όταν εκείνος ήταν 22 και εκείνη 45 στο Σόμερσετ της Αγγλίας.

Ο Άαρον έγινε πατέρας σε ηλικία 20 ετών, στην τρίτη κόρη της συζύγου του, Γουίλντα Ράε. Η σκηνοθέτρια του «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» έχει επίσης δύο μεγαλύτερες κόρες -την 26χρονη Αντζέλικα και την 17χρονη Τζέσι- με τον πρώην σύζυγό της Jay Jopling.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του «Nowhere Boy» το 2009, το οποίο σκηνοθέτησε η Σαμ, όταν ο Άαρον ήταν μόλις 18 και εκείνη 42 με τη σχέση τους να προκαλεί αντιδράσεις και τους ίδιους να μην παραδέχονται αρχικά τον δεσμό τους.

Η Σαμ μίλησε προηγουμένως ότι ερωτεύτηκε τον Άαρον στο σετ, αλλά επέμεινε ότι τίποτα δεν συνέβη μέχρι να τελειώσει η ταινία.

«Κατάφερα να κρατηθώ σχεδόν μέχρι το τέλος της ταινίας. Τότε δεν ήμασταν καν μαζί. Ίσως υπήρχαν συναισθήματα, αλλά δεν είχαν γίνει πράξη», είχε πει η ίδια.

«Το θέμα είναι ότι είχαμε έναν αρκετά ψυχικό δεσμό όταν δουλεύαμε μαζί. Ήξερα από ένα τρεμόπαιγμα της βλεφαρίδας τι είδους απόδοση θα είχα. Ένιωσα αυτόν τον σύνδεσμο σχεδόν από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Πλούταρχος: «Όταν άκουσα το επίθετό μου, έβαλα τα γέλια – Μου έλεγαν το “Κακοσαίος” πρέπει να το αλλάξουμε»

Eurovision: Η «πινελιά» του Φωκά Ευαγγελινού που απογειώνει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

Στέλλα Γεωργιάδου: Αποκάλυψε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο στο παρελθόν – «Δεν έβαλε όνομα» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα