To my planet στήριξε τον αγώνα «Άλμα Ζωής» κατά του καρκίνου του μαστού

Advertorial

To my planet έδωσε ένα ηχηρό παρών ελπίδας και σεβασμού κατά τον καρκίνου του μαστού στο Greece Race for the Cure® 2015.

Στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα του «Άλμα Ζωής», το planet εμπνέει την ισορροπία στη ζωή.

Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2015 – Το planet ήταν αρωγός στον «Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου» Greece Race

for the Cure® 2015, συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Παράλληλα, η ομάδα του planet έτρεξε για να ενισχύσει τους σκοπούς του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής», στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο.

Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις υλοποίησης της πρωτοβουλίας του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», το planet κάλυψε πολύπλευρα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες της εκδήλωσης. H πολυμελής ομάδα “team my planet” που συμμετείχε στις διαδρομές των 2χλμ. και 5 χλμ. μετέφερε μήνυμα ελπίδας και σεβασμού. Μεταξύ αυτών, συνέβαλε και η γνωστή παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη, που συμμετείχε στη διαδρομή των 2χλμ. με την κόρη της στηρίζοντας το σκοπό.

Επιπλέον, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του planet, οι «συμμετρέχοντες» είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Παράλληλα, στο περίπτερο του planet υπήρξαν και κάποιες δραστηριότητες για το κοινό, ενώ στην ειδικά διαμορφωμένη τέντα «Δημιουργικής Απασχόλησης» τα παιδιά διέδωσαν το μήνυμα «τρέχω για τη μαμά μου», ζωγραφίζοντας πολύχρωμες ευχές.

Το planet, ανταποκρινόμενο με υπευθυνότητα σε όλες τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές δράσεις, πρεσβεύει την ισορροπημένη ζωή που στηρίζεται στην ανάπτυξη οικολογικής και κοινωνικής συνείδησης και παράλληλα θεμελιώνει το σεβασμό στην υγεία και το περιβάλλον.

Μετά το τέλος του αγώνα, η ομάδα του “team my planet” ανανέωσε το ραντεβού της για το επόμενο «Race for the Cure», εμπνέοντας την ελπίδα και προβάλλοντας τη σημασία της κοινωνικής και ανθρωπιστικής στήριξης στο πρόσωπο των γυναικών που έχουν έρθει αντιμέτωπες με την ασθένεια.

Σχετικά με τη Rolco

Η Rolco, έχοντας διανύσει μια πορεία 55 χρόνων, παραμένει μια δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία. Αντλεί τη δύναμή της μέσα από την αφοσίωση και τη συνεισφορά των ανθρώπων της και έχει ως όραμά της την προσφορά σε κάθε οικογένεια της καθημερινής ποιότητας ζωής που της αξίζει. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι ο σεβασμός στους ανθρώπους της, τους κοινωνικούς της εταίρους και το περιβάλλον, προσπαθώντας καθημερινά να γίνονται σταθερά βήματα προς την ολοκλήρωση των στόχων της.

my planetΆλμα ΖωήςκαρκίνοςμαστόςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα