The Simpsons: Διαζύγιο για τον Homer και τη Marge – Δολοφονείται ο Bart

ΚΟΣΜΟΣ

O Homer και η Marge είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ζευγάρια της παγκόσμιας τηλεόρασης, o γάμος του «κρατάει» 26 χρόνια αλλά όπως αποκάλυψαν οι παραγωγοί της σειράς οι Simpsons χωρίζουν.

Ο παραγωγός της σειράς Al Jean σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι το λατρεμένο ζευγάρι στον 27ο κύκλο της σειράς που αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται το Σεπτέμβριο, οδηγείται στο διαζύγιο.

Ο Homer εμφανίζει ναρκοληψία, μία νευρική διαταραχή που επηρεάζει

τον έλεγχο του ύπνου και προκαλεί ανεξέλεγκτα επεισόδια ύπνου, ακόμη και κατά τη διάρκεια σημαντικών δραστηριοτήτων, και αυτό είναι η πρώτη αιτία για το διαζύγιο, ταυτόχρονα όμως, όπως αποκάλυψαν οι παραγωγοί, ο Homer, εκτός από τη ναρκοληψία, αρχίζει να στρέφει το βλέμμα του και σε άλλες γυναίκες.

Το σημαντικότερο από τον χωρισμό του ζευγαριού στον 27ο κύκλο είναι η δολοφονία του Bart, από τον ορκισμένο εχθρό του, αλλά οι παραγωγοί διαβεβαιώνουν ότι αυτό δεν σημαίνει ότι ολοκληρώνεται η σειρά, και ούτε ότι ο αγαπημένος Bart και η σειρά δεν θα επιστρέψει στην κανονικότητα στο επόμενο επεισόδιο, καθώς πρόκαιται για ένα ειδικό επεισόδιο για το Halloween.

Σημαντική στιγμή για τους παραγωγούς είναι ότι θέλουν ο Homer να ψηφίσει στις εκλογές του 2016, είχαν επιχειρήσει να το κάνουν και το 2012, όταν ο Homer υποστήριζε την μεταρρύθμιση για την υγεία του Obama και ήθελε να τον ψηφίσει αλλά τελικά η ψήφος του κατέληξε στον McCain.

The SimpsonsBart SimpsonΣίμσονςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα