Survivor: Ξέφυγε η κατάσταση με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – Συντετριμμένος ο Καραγκούνιας (Videos)

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο Survivor με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με τον Γιώργο Λιανό να επεμβαίνει, ώστε για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ, η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Συγκεκριμένα, στην αρχή του video, σχεδόν όλη η μπλε ομάδα είναι έξω από την καλύβα, με τον Μαρτίκα να του λέει μεταξύ άλλων: «Εσύ ήρθες εδώ για να δημιουργήσεις με

ψέματα, ίντριγκες, θέματα και αυταπάτες… Η προσωπικότητα σου η δυνατή σου επιτρέπει να είσαι ασεβής. Είσαι η ντροπή γιατί ήρθες εδώ να παρουσιαστείς. Ούτε που συλλυπήθηκες τον Τάκη».

Κάτι που μάλιστα σχολιάστηκε και αργότερα, λίγο πριν το καθιερωμένο αγώνισμα της ημέρας, όπου ο Καραγκούνιας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά που ο Κωνσταντίνος δεν τον συλλυπήθηκε για την απώλεια του πατέρα του.

«Γιώργο άκουσε να σου πω κάτι, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι απάνθρωπος. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει, είναι αναίσθητος. Μην μιλάς μωρέ. Όλοι σου φωνάζουν. Δεν σεβάστηκες το πένθος μου», λέει χαρακτηριστικά με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να προσπαθεί να τον διακόψει και τους τόνους να ανεβαίνουν σε τέτοιο σημείο ώστε η επέμβαση του Γιώργου Λιανού κρίθηκε απαραίτητη.

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΣΠΕΡΤ: Συμμετέχει στην αυριανή απεργία

Τηλεθέαση Top-10 1-3/4/2022: «Έσκισε» η Νικολούλη το τριήμερο – σημείωσε ρεκόρ τετραετίας

Εξηγήσεις από την ΕΡΤ για τα φαινόμενα λογοκρισίας ζητά η ΕΣΗΕΑ με αφορμή την υπόθεση του Θωμά Σίδερη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Ξέφυγε, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – Συντετριμμένος, Καραγκούνιας Videos,Survivor, xefyge, konstantino emmanouil – syntetrimmenos, karagkounias Videos