Survivor: Συγκλονιστικές στιγμές-Ο Αγγελόπουλος λύγισε κι έπεσε πάνω στη μητέρα του- Ράκος ο Χανταμπάκης

MEDIA

Ήταν ένα από τα καλύτερα αγωνίσματα που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Survivor. Το πόσο πολύ ήθελαν όλοι τη νίκη φάνηκε και από το τελικό αποτέλεσμα. 10-9 για τους διάσημους στον συγκλονιστικότερο αγώνα που έχει πραγματοποιηθεί από την αρχή του παιχνιδιού.

Έπειτα από υπερπροσπάθεια δυόμισι ωρών η ομάδα των «Διάσημων» νίκησε οριακά 10 -9 σε έναν αγώνα όπου οι παίχτες των δυο ομάδων τα έδωσαν όλα.

Το έπαθλο ήταν η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία, η Ειρήνη από τους «Μαχητές» έκλαιγε με λυγμούς λέγοντας ότι τίποτα δε θέλει περισσότερο από το να μιλήσει με την οικογένειά της. Ενώ και ο Στέλιος Χανταμπάκης μιλούσε για το μωρό του, που το άφησε στην Ελλάδα μόλις έναν μήνα αφού γεννήθηκε. Στην αρχή προηγήθηκαν οι «Μαχητές» με 5-1, αλλά η αντίπαλη ομάδα «γύρισε» το παιχνίδι και το έφερε στα ίσια. Η μάχη έφτασε στο 9-9 και στον τελικό των τελικών επικράτησαν οι «Διάσημοι».

Ο ΣΚΑΙ θα δείξει το βράδυ τη “συνάντηση” των διασήμων με τους δικούς τους ανθρώπους και αναμένεται να παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές στιγμές. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βλέπει για πρώτη φορά μετά από περίπου 1,5 μήνα τη μητέρα του, στην οποία χάρισε ένα φιλί, μέσω της τηλεόρασης. Ο Στέλιος Χανταμπάκης πραγματικά καταρρέει και πέφτει στα γόνατα, πλησιάζει την τηλεόραση και ακουμπάει πάνω το πρόσωπό του. Οι φωτογραφίες των παιδιών του τον έκαναν να «λυγίσει» και να κλαίει σαν μικρό παιδί.

Το βίντεο από το zappit.gr...

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μάλιστα ευχήθηκε στον επόμενο αγώνα, με έπαθλο την επικοινωνία με τα αγαπημένα πρόσωπα, να κερδίσει η αντίπαλη ομάδα των «Μαχητών», ώστε να καταφέρουν τα μέλη της να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΑγγελόπουλοςΣτέλιος ΧανταμπάκηςμαχητέςδιάσημοιsurvivorHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα