Super League: Όλα τα βλέμματα στο μεγάλο ντέρμπι του «Καραϊσκάκης» – Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Το ματς που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα για τη 10η αγωνιστική της Super League, που κορυφώνεται την Κυριακή (05/11), είναι το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος

με 21 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές, έχοντας ωστόσο υποστεί υποστεί μια αφαίρεση ενός βαθμού σε πρώτη φάση για το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό το οποίο διεκόπη έπειτα από ρίψη κροτίδας. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές.

Την προηγούμενη αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εκτός έδρας του ΟΦΗ με 0-2, ενώ στον αντίποδα, η ομάδα του Λουτσέσκου ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από την ΑΕΚ στον αγώνα που διεξήχθη στην «OPAP Arena».

Η σέντρα του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί για τις 19:30. Διαιτητής του ντέρμπι θα είναι ο Ντάνιελ Σλάγκερ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Σβεν Βασίτσκι και Μπλος Άρνο. Τέταρτος διαιτητής έχει ορισθεί ο Ανδρέας Γκάμαρης και στo VAR θα είναι o Γερμανός Πάσκαλ Μίλερ με τον Τρύφωνα Πετρόπουλο.

Η αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση με το «Γ. Καραϊσκάκης», στις 19:30, από τη συχνότητα της COSMOTE SPORT 1 HD.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Ο Σπόραρ «λύτρωσε» τον Παναθηναϊκό στη Λαμία, 1-2 με γκολ στο 90′

Αλαφούζος: «Πέρυσι είχαμε 5 παίκτες στο νοσοκομείο χωρίς καμία κόκκινη»

Έσπασε κάθε ρεκόρ ο Νεϊμάρ: Διαζύγιο για τον βραζιλιάνο άσο μετά από… 92 καταμετρημένες απιστίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα