Super League: Κιτρινόμαυρη τρέλα στη φιέστα για το 13ο πρωτάθλημα της ΑΕΚ

Με το 13ο πρωτάθλημα στην ιστορία της «σφράγισε» η Ένωση την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά από ένα φαντασμαγορικό τελετουργικό, η ΑΕΚ στέφθηκε ξανά «Βασίλισσα», με τον Σέρχιο Αραούχο και τον Πέτρο Μάνταλο, να υψώνουν στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας το τρόπαιο.

Ο Σέρχιο Αραούχο, που στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στα playoffs λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, συγκίνησε τον κόσμο της Ένωσης όταν μπήκε στο γήπεδο

με τις πατερίτσας, φορώντας περιβραχιόνιο στη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Ιδιαίτερα εκδηλωτικός στην απονομή της νέας πρωταθλήτριας, ο Ματίας Αλμέιδα άναψε καπνογόνο και πανηγύρισε σα μικρό παιδί, αφιερώνοντας τον τίτλο στον πατέρα του που έφυγε πριν από δύο χρόνια από τη ζωή.

«Κατ’ αρχάς νιώθω ευγνώμων στον Θεό που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα στη ζωή μου, έπειτα στον ιδιοκτήτη του συλλόγου που μου δίνει δουλειά και έπειτα σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ΑΕΚ. Όλους όσους εμπλέκονται με την καθημερινότητα, τον οδηγό του πούλμαν, τους κηπουρούς, τους φυσιοθεραπευτές. Κυρίως και αρχικά τους ποδοσφαιριστές, και μία τεράστια αγκαλιά στον κόσμο μας που μας στήριξε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο», δήλωσε.

Και απευθυνόμενος στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ είπε: «Νιώθω πραγματικά ευγνώμων στη ζωή. Μέσω ενός αθλήματος δίνουμε χαρά σε πάρα πολύ κόσμο. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις οικογένειές μας στην Αργεντινή, κόσμο στο Μεξικό, νιώθω ευγνώμων που ζω αυτές τις στιγμές».

«Πίσω από όλα αυτά κρύβεται πολλή δουλειά με πολλή αγάπη και πιστεύουμε στη δουλειά. Οι παίκτες το κατάλαβαν και το ερμήνευσαν όπως έπρεπε, μετατρέψαμε την ομάδα σε μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική και στο τέλος κάναμε ό,τι καλύτερο. Απολαμβάνω αυτή τη στιγμή, είναι μοναδική».

Στον Μελισσανίδη το τρόπαιο υπό τους ήχους του “Eye of the tiger”

Μετά τη διαδικασία της απονομής και το γύρο του θριάμβου, το τρόπαιο του πρωταθλήματος ανέβηκε στα επίσημα.

Ο Ματίας Αλμέιδα και ο Πέτρος Μάνταλος ανέλαβαν να το πάνε στον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ από τα μεγάφωνα της OPAP Arena ακουγόταν το “Eye of the tiger”.

«Το φετινό πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό»

«Πριν 10 χρόνια στο Τατόι ανέλαβα μία δέσμευση απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ. Τότε υπήρχαν μόνο τρία γράμματα: ΑΕΚ και η ιστορία του club. Σήμερα υπάρχει η ΑΕΚ της κανονικότητας. Η πραγματική ΑΕΚ που όλοι θέλουμε και που σύντομα θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια ζωής της. Με ρωτάτε αν έφτασε η ώρα να ειδοποιήσω. Η δική μου ειδοποίηση ήταν αυτό το γήπεδο. Τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, αυτός ο προπονητής, αυτoί οι παίκτες. Θέλω να ξαναδούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τα επόμενα χρόνια.  Το φετινό ήταν ανταγωνιστικό. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τέτοια πρωταθλήματα και να παίρνει τον τίτλο η ομάδα την τελευταία αγωνιστική» είπε Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνέντευξή Τύπου.

Δευτέρα και Τρίτη οι παίκτες της Ένωσης έχουν ρεπό και από Τετάρτη ξεκινά η προετοιμασία για τον τελικό Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Απέδρασε με το «διπλό» και την 3η θέση από την Τούμπα

Πρωταθλήτρια Ολλανδίας η Φέγενορντ

Super League: Χαμός στην Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Κιτρινόμαυρη, 13ο, ΑΕΚ,Super League, kitrinomavri, 13o, aek