Ryanair: Ακυρώνει 50 πτήσεις τη μέρα για να αντιμετωπίσει τις καθυστερήσεις

ΚΟΣΜΟΣ

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair ανακοίνωσε ότι θα ακυρώσει έως και 50 πτήσεις καθημερινά για τις επόμενες έξι εβδομάδες σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την ακρίβεια στις ώρες των πτήσεων.

Η εταιρεία ανέφερε ότι οι καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία, οι απεργίες, οι

κακές καιρικές συνθήκες και οι άδειες που πήραν οι πιλότοι και το πλήρωμα των αεροπλάνων της, οδήγησαν σε ραγδαία αύξηση καθυστέρησης των πτήσεων της τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Εκπρόσωπος της Ryanair χαρακτήρισε «απαράδεκτες» τις καθυστερήσεις των πτήσεων και ανέφερε ότι η μείωση κατά 2% των τακτικών πτήσεων μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα συμβάλει στη βελτίωση των επιδόσεων της εταιρίας και θα επιτρέψει στο προσωπικό να πάρει τις οφειλόμενες άδειες του.

Η αεροπορική εταιρεία εξέφρασε τη λύπη της στους πελάτες της που επηρεάστηκαν από την απόφασή της, δηλώνοντας ότι θα τους προσφερθούν εναλλακτικές πτήσεις ή επιστροφή των χρημάτων τους.

Ωστόσο, πολλοί επιβάτες κατέφυγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαμαρτυρηθούν στην εταιρεία.

Κάποιοι από αυτούς ανέφεραν ότι η ακύρωση της πτήσης τους την τελευταία στιγμή, τους οδήγησε είτε στο να μην πάνε στον προορισμό τους και να χάσουν τις προπληρωμές που είχαν κάνει σε ξενοδοχείο, είτε να πάρουν αεροπορικό εισιτήριο από άλλη εταιρία για να πάνε εγκαίρως στον προορισμό τους, γεγονός που τους κόστισε πολλά χρήματα.

Οι 50 ακυρωμένες πτήσεις της Ryanair σε καθημερινή βάση, αντιστοιχούν σε ποσοστό 2%, μιας και η εταιρία πραγματοποιεί 2.500 πτήσεις τη μέρα παγκοσμίως.

Ryanairακυρώσεις πτήσεων50 πτήσεις καθημερινάπαράποναHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα