Playmates, τότε και τώρα: Τα μοντέλα του Playboy, στις ίδιες πόζες, 30 χρόνια μετά! (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Το περιοδικό Playboy προσκάλεσε επτά μοντέλα που είχε φιλοξενήσει στα εξώφυλλα του τις δεκαετίες του ’70, του ’80 και του ’90 να φωτογραφηθούν και πάλι για λογαριασμό του, αναβιώνοντας τα παλιά τους εξώφυλλα, όταν είχαν ποζάρει ως νεαρές Playmate.

Η 47χρονη Λίζα Μάθιους που ήταν στο εξώφυλλο του Ιουνίου του 1991, σε μία φωτογραφία όπου φοράει μόνο το καπέλο της, θυμάται ότι πολλοί τότε την αναγνώριζαν στο δρόμο και της έλεγαν «α, είσαι η Λίζα από το εξώφυλλο εκείνου του περιοδικού», αποφεύγοντας να αναφέρουν ότι την είχαν δει στο Playboy.

Ίσως όμως η πιο πρωτότυπη ιστορία είναι του νυν καλλιτεχνικού διευθυντή του περιοδικού, Κούπερ Χέφνερ, ο οποίος ζήτησε από τη μητέρα του να ποζάρει ξανά για το Playboy. Και μάλιστα της το ζήτησε τη μερα της γιορτής της μητέρας. Η Κίμπερλι Κόνραντ Χέφνερ ήταν η playmate που αργότερα είχε παντρευτεί τον εκδότη του περιοδικού, Χιου Χέφνερ, και ζούσε στην περιβόητη έπαυλη παρέα με άλλα «λαγουδάκια».

Τον Ιούνιο του 1990, η 48χρονη πλέον Ρενέ Τένισον ήταν η πρώτη αφροαμερικανή που κοσμούσε το εξώφυλλο του ιστορικού ανδρικού περιοδικού. «Τότε, πολλές γυναίκες πίστευαν ότι μας χρησιμοποιούσαν στα εξώφυλλα ως αντικείμενα. Η γνώμη μου ήταν πάντα πως αν θέλω να φωτογραφηθώ γυμνή, πρέπει να έχω το δικαίωμα να το κάνω».

Η Κάντανς Κόλινς είναι σήμερα 60 χρονών. Τον Φεβρουάριο του 1979 είχε ποζάρει με ένα τολμηρό μαγιό για το εξώφυλλο του Playboy και δίστασε να το ξανακάνει 28 χρόνια αργότερα. «Είμαι πολύ τυχερή που ανήκω σε αυτή τη σπέσιαλ ομάδα γυναικών» δήλωσε σχολιάζοντας το νέο της εξώφυλλο.

H Κάθι Σεντ Τζορτζ είχε φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του Οκτωβρίου του 1981, με ένα παπιγιόν να καλύπτει το στήθος της. Η ίδια εξομολογείται ότι τότε ήταν ένα party girl του θρυλικού Studio 54 και ήταν πολύ αγχωμένη για τη νέα της φωτογράφηση. "Δεν γυμνάζομαι αρκετά, είχα και ένα τραυματισμό πρόσφατα και είχα ανασφάλειες, αλλά τελικά νομίζω ότι βγήκα αρκετά καλή στη φωτογραφία" δηλώνει τώρα στη Chicago Tribune.

PlayboyPlaymatesποζάρουν 30 χρόνια μετάεξώφυλλαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα