O Τζέρεμι Αιρονς έκοψε τούρτα για την Βασίλισσα Ελισάβετ στην Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα (Photos)

ΕΛΛAΔΑΚΟΣΜΟΣ

Ο οσκαρικός ηθοποιός, Τζέρεμι Αϊρονς, βρέθηκε στην Αθήνα, καλεσμένος της Βρετανικής Πρεσβείας, για τον εορτασμό των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Τζέρεμι Αιρονς απήγγειλε Σαίξπηρ στον κήπο της Πρεσβείας, ενώ έκοψε την «βασιλική» τούρτα, δια χειρός, Στέλιου Παρλιάρου.

Ο Πρέσβης της Βρετανίας, Τζον Κίττμερ, επεφύλασσε μια έκπληξη για πολλά «όσκαρ» στους προσκεκλημένους του, όταν τους παρουσίασε τον ηθοποιό Τζέρεμι Αιρονς, με αφορμή τους εορτασμούς για τα 90στά γενέθλια της,

αλλά και για τα 400 χρόνια από το θάνατο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Τζέρεμι Αιρονς απήγγειλε ένα σονέτο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ ενώ δεν δίστασε να υποδυθεί και τον Ερρίκο Ε' από το μπαλκόνι της Βρετανικής Πρεσβείας, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Ο ηθοποιός έχει συνδέσει άρρηκτα την καριέρα του με τον Βρετανό συγγραφέα, υποδυόμενος πολλούς σεξπηρικούς ρόλους, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος της λέσχης Shakespeare Club.

Με αφορμή την βραδιά, στο εσωτερικό της πρεσβείας είχε στηθεί έκθεση κοστουμιών από τις παραστάσεις του Σαίξπηρ, που έχουν ανέβει στο Εθνικό Θέατρο.

Ο διάσημος σταρ Τζέρεμι Άιρονς, δεν επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα. Πριν 3 χρόνια είχε επισκεφτεί τη χώρα μας, προσκεκλημένος της τότε υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη.

Τζέρεμι Άιρονςέκοψε τούρταβασίλισσα ΕλισάβετΒρετανική ΠρεσβείαΑθηνάHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα