O σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ αποκαλύπτει: Έτσι τον βρήκα νεκρό στο κρεβάτι

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Fadi Fawaz αποκάλυψε πως βρήκε τον θρυλικό τραγουδιστή νεκρό στο κρεβάτι του το πρωί των Χριστουγέννων.

Είχε πάει να τον ξυπνήσει για να ετοιμαστούν για το Χριστογεννιάτικο τραπέζι στο οποίο έπρεπε να πάνε αλλά τον βρήκε, όπως περιγράφει, «να έχει εκπνεύσει γαλήνια στον ύπνο του».

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έγραψε πως «Αυτά τα Χριστούγεννα δε θα τα ξεχάσω ποτέ, να βρίσκεις το σύντροφο σου γαλήνια νεκρό στο κρεβάτι … Δε θα σταματήσεις ποτέ να μου λείπεις».

ITs a xmas i will never forget finding your partner dead peacefully in bed first thing in the morning.. I will never stop missing you xx

— Fadi Fawaz (@fadifawaz) December 26, 2016

Ο Fawaz έδωσε επίσης λεπτομέρειες για την ισχυρή φιλανθρωπική παρουσία του τραγουδιστή, ο οποίος είχε καταφέρει να την κρατήσει κρυφή από τα ΜΜΕ. Όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του, ο Τζορτζ Μάικλ είχε δώσει εκατομμύρια λίρες σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, σχετικούς με την καταπολέμηση του AIDS και του καρκίνου.

Ο Τζορτζ Μάικλ όμως, από ότι φαίνεται, δεν έμενε απλά στην παροχή οικονομικής βοήθειας σε οργανισμούς. Είχε δουλέψει ανώνυμα σε καταφύγιο αστέγων, ζητώντας από τους άλλους εθελοντές να μην αποκαλύψουν την παρουσία του.

George Michael worked anonymously at a homeless shelter I was volunteering at. I've never told anyone, he asked we didn't. That's who he was

— EMILYNE MONDO (@EmilyneMondo) December 26, 2016

Επίσης, είχε αφήσει φιλοδώρημα πέντε χιλιάδων λιρών σε μια σερβιτόρα, όταν έμαθε πως ήταν φοιτήτρια ιατρικής και χρώσταγε λεφτά στην τράπεζα.

I wrote in a piece ages ago about a celeb I'd worked with tipping a barmaid £5k because she was a student nurse in debt. Was George Michael.

— Sali Hughes (@salihughes) December 26, 2016

Τζορτζ Μάικλθάνατος Τζορτζ Μάικλσύντροφος Τζορτζ Μάικλφιλανθρωπικές δράσειςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα