O Ομπάμα προειδοποιεί τον Τραμπ: Αν θέλεις να γίνεις Πρόεδρος, ξεκινά να φέρεσαι αναλόγως

ΚΟΣΜΟΣ

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αποκάλυψε πως τόσο η Χίλαρι Κλίντον όσο και ο Ντόναλντ Τραμπ, ως υποψήφιοι των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων αντιστοίχως, θα έχουν πρόσβαση στις ενημερώσεις για τα θέματα ασφαλείας.

Ο πρόεδρος Ομπάμα επεσήμανε στον Τραμπ, τον οποίο έχει αποκαλέσει «ακατάλληλο» για το οβάλ γραφείο, πως το περιεχόμενο αυτών των ενημερώσεων πρέπει να παραμείνει μυστικό και να μη δημοσιευθεί.

Στις δηλώσεις

του, που έγιναν στο πεντάγωνο, χαρακτηριστικά είπε πως «θα ακολουθήσουμε επί λέξει το γράμμα του νόμου, το οποίο επιτάσσει πως και οι δυο υποψήφιοι θα έχουν πρόσβαση στις απόρρητες πληροφορίες έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση επικράτησης τους στις εκλογές».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν φοβάται διαρροές από την πλευρά του Τραμπ, ο Ομπάμα απάντησε πως «έχει ενημερωθεί πως οι πληροφορίες είναι απόρρητες. Αν θέλει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, τότε θα πρέπει να αρχίσει να φέρεται ως ένας και αυτό σημαίνει να έχει την ικανότητα να κρατά μυστικές τέτοιου είδους πληροφορίες».

ΗΠΑΜπαράκ ΟμπάμαΧίλαρι ΚλίντονΝτόναλντ ΤραμπHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα