O κατήφορος του Τζόνι Ντεπ - Η κυκλοθυμία και τα ψυχολογικά προβλήματα

ΚΟΣΜΟΣ

Βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, τον κατηγορούν ότι προκαλούσε χάος στα γυρίσματα των «Πειρατών της Καραϊβικής», έχει προβλήματα με το αλκοόλ και μετανιώνει που έγινε ηθοποιός.

Όλα πηγαίνουν στραβά για τον 53χρονο Τζόνι Ντεπ και φαίνεται ότι ο κατήφορος του δεν αναμένεται να σταματήσει.

Το Hollywood Reporter αναφέρει ότι ο εκκεντρικός ηθοποιός προκαλούσε διαρκώς προβλήματα στα γυρίσματα του τελευταίου sequel

των «Πειρατών της Καραϊβικής», καθώς είτε εμφανιζόταν μεθυσμένος είτε με πολύωρη καθυστέρηση στα γυρίσματα με αποτέλεσμα οι εκατοντάδες εργαζόμενοι της παραγωγής να μένουν για ώρες στο πλατό, περιμένοντάς τον να ετοιμαστεί.

Παράλληλα, ο Ντεπ, που δήλωσε πρόσφατα ότι αν ήταν πάλι νέος δεν θα γινόταν ποτέ ξανά ηθοποιός, βρίσκεται αντιμέτωπος στα δικαστήρια με την εταιρία που διαχειριζόταν την περιουσία του.

Ο Ντεπ κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρίας The Management Group, από την οποία διεκδικεί 25 εκατομμύρια δολάρια, κατηγορώντας τους για εξαπάτηση, κακοδιαχείριση των οικονομικών του, λήψη δανείων χωρίς την έγκρισή του και απόκρυψη των εξόδων που έκαναν για λογαριασμό του. Η εταιρεία ανταπάντησε επίσης με μήνυση, στην οποία υποστηρίζει πως ο λόγος που ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής είναι οι αλόγιστες σπατάλες του για να «κάνει μεγάλη ζωή», αναφέροντας μάλιστα κάποια εξωφρενικά παραδείγματα.

Όπως ότι παραγγέλνει κρασιά απ’ όλο τον κόσμο, κόστους 30.000 ευρώ τον μήνα. Άλλωστε, το πρόβλημα του με το αλκοόλ το είχε καταγράψει σε βίντεο η πρώην σύζυγός του Άμπερ Χερντ, όταν εκείνος φωνάζοντας και βρίζοντας, χωρίς να βγάζει νόημα, την είχε κακοποιήσει.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα πάλι με τους συμβούλους του, ο Ντεπ παρήγγειλε ένα πανάκριβο κανόνι για να πετάξει τις στάχτες του φίλου του, συγγραφέα Hunter S. Thompson, πάνω απ' το Άσπεν. Οι πρώην οικονομικοί διαχειριστές του ηθοποιού λένε πως κόστισε 2.800.000, αυτός υποστηρίζει ότι ήταν ακόμα πιο ακριβό και κόστισε 4.600.000 ευρώ.

Η μανία του δε για τα ακίνητα, είναι παροιμιώδης. Έχει ξοδέψει 70 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά και την ανακαίνιση 14 κατοικιών, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται από έναν πύργο στη νότια Γαλλία και τα πέντε διαμερίσματα στο Λος Άντζελες μέχρι μία φάρμα στο Κεντάκι, ενώ άλλα 5 εκατομμύρια έχει δαπανήσει για το ιδιωτικό νησάκι που αγόρασε στις Μπαχάμες.

Τζόνι ΝτεππροβλήματασπατάλεςδικαστήριαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα