O Tραμπ πήρε επίσημα το χρίσμα και διαβεβαίωσε ότι θα φέρει "νόμο και τάξη" στις ΗΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδέχτηκε το χρίσμα της προεδρικής υποψηφιότητας των Ρεπουμπλικάνων, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στη Χίλαρι Κλίντον για την υπόθεση διαχείρισης των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της, όταν η ίδια υπηρετούσε στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Αναφέρθηκε επίσης, στην ανάγκη αναθεώρησης του ΝΑΤΟ, ώστε να καλύψει τις σύγχρονες τρομοκρατικές απειλές, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα ξανακάνει την Αμερική δυνατή και πάλ, υπερασπιζόμενος το νόμο και

την τάξηι.

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία στη συνέχεια εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον ως διεφθαρμένη και αναποτελεσματική, και παρουσίασε τον εαυτό του ως φίλο της εργατικής τάξης ο οποίος θα επαναφέρει τον νόμο και την τάξη.

"Είμαι μαζί σας, θα πολεμήσω για σας, και θα νικήσω για σας", είπε ο Τραμπ.

Ο νεοϋορκέζος επιχειρηματίας, ο οποίος δεν έχει υπηρετήσει ποτέ σε δημόσιο αξίωμα, χρειάζεται να κάνει μια δυναμική παρουσίαση για να ανεβάσει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις, καθώς οι Δημοκρατικοί προσέρχονται στο δικό τους συνέδριο, την επόμενη εβδομάδα, στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια.

Ο Τραμπ κατηγόρησε την Κλίντον για τις αποτυχίες της όσο υπηρετούσε ως υπουργός Εξωτερικών στην πρώτη θητεία του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και ανέφερε την χρήση ενός ιδιωτικού διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως απόδειξη ότι είναι διεφθαρμένη. Της απέδωσε επίσης την ευθύνη, λόγω των πολιτικών αποφάσεών της, της ανόδου του Ισλαμικού Κράτους, θέμα το οποίο πολλοί Δημοκρατικοί αποδίδουν στον πρόεδρο Μπους τον νεότερο, για την έναρξη του πολέμου στον Ιράκ.

"Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα - φτώχεια και βια στη χώρα μας, πόλεμο και καταστροφή στο εξωτερικό - θα συνεχιστούν μόνο όσο συνεχίζουμε να βασιζόμαστε στους ίδιους πολιτικούς που το δημιούργησαν", είπε.

ΤραμπΚλίντονΡεπουμπλικάνοιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα