O Dj «LTJ BUKEM» στο six d.o.g.s

ΕΛΛAΔΑ

Ο LTJ BUKEM είναι αναμφίβολα ένας από τους πολυαγαπημένους DJs του Aθηναϊκού κοινού. Μετά από το περσινό sold-out στο Ρομάντσο, επισκέπτεται ξανά την Αθήνα, αυτήν την φορά στο six d.o.g.s, υπoσχόμενος ακόμη μια αξέχαστη Drum&Bass βραδιά.

Όποτε εμφανίζεται στο residency του στο Fabric του Λονδίνου δημιουργεί το αδιαχώρητο, οι μνημειώδεις εμφανίσεις του σε κορυφαία festivals του πλανήτη και οι εκστασιασμένοι clubbers σε ολόκληρο τον κόσμο δικαιώνουν περίτρανα

τον (κατά πολλούς) τίτλο του κορυφαίου Drum&Bass DJ.
“Ο άνθρωπος που πήρε το Drum’n’Bass από τα υπόγεια του Λονδίνου και το έδωσε στις μάζες”, “O αναγεννησιακός καλλιτέχνης της ψηφιακής εποχής”, “Ο καλλιτέχνης που καθόρισε το πνεύμα του Drum’n’Bass”, είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί στα εικοσιπέντε χρόνια της θρυλικής του καριέρας. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο LTJ BUKEM είναι ένας από τους βασικούς υπεύθυνους για την διάδοση του Drum’n’Bass στον πλανήτη και πως δίκαια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής γενικότερα. Remixer των Herbie Hancock, Dusky και Jodeci, παραγωγός soundtracks του Hollywood (The Jackal, James Bond) και φυσικά παραγωγός κομματιών που άλλαξαν για πάντα την πορεία του Drum’n’Bass, όπως τα “Demon’s Theme”, “Atlantis”, “Music” και “Horizons”.

Το opening set της βραδιάς θα ανήκει στον Santoner Rpz, γνωστό selector στους freestyle/ hip hop/ urban μουσικούς κύκλους.
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει Live MPC από τον Billa Qause (BeatQuick), ο οποίος θα παρουσιάσει κομμάτια από το νέο του album ‘Rest In Beats’, καθώς και ένα πέρασμα από παλαιότερα και νέα του Βeats..
Στην συνέχεια, το warm-up set του LTJ Bukem, αναλαμβάνει ο ιθύνων νους της Innersense και εδώ και δύο δεκαετίες ‘δάσκαλος’ των breaks στο ελληνικό κοινό, Junior SP., ο οποίος θα μας εισαγάγει στον κόσμο των 170+ ΒΡΜ

Την βραδιά θα κλείσει ο ζωντανός θρύλος, LTJ BUKEM.
Host της βραδιάς θα είναι ο MC Yinka, ο οποίος με τα φωνητικά του θα επενδύσει όλα τα sets, απογειώνοντας την διάθεση και την συμμετοχή του κοινού, όπως μόνο αυτός ξέρει.

Το συγκεκριμένο event έχει και έναν πιο συναισθηματικό χαρακτήρα, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από όλους τους πιθανούς προορισμούς, festivals και mega-gigs που θα μπορούσε να παίξει, ο LTJ Bukem επιλέγει να γιορτάσει τα γενέθλιά του στην Αθήνα.

*Προπώληση εισιτηρίων με τιμή 12 ευρώ στα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και ηλεκτρονικά στο Viva.gr. Τιμή εισιτηρίου στην είσοδο του χώρου 15 ευρώ.

djLTJ BUKEMsix d.o.g.sΑθηνάεμφάνισηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα