Netflix: Νέα προϊόντα και ανάπτυξη στην gaming αγορά

Στον τομέα του Netflix House ανακοινώθηκε ότι θα δημιουργηθούν προορισμοί σε φυσικούς χώρους οι οποίοι «θα συνδυάζουν φρέσκες, νέες ζωντανές εμπειρίες, βασισμένες σε επιτυχημένες σειρές, με την εστίαση και το λιανεμπόριο».

Με στοιχεία Σεπτεμβρίου 2023 από τη Nielsen για την πίτα που νέμονται οι Over The Top υπηρεσίες στις ΗΠΑ,

το Netflix κατέχει το δεύτερο σημαντικότερο μερίδιο της αγοράς (7,8%)σε επίπεδο θέασης, έπειτα από το πρωτοπόρο YouTube (9%) το οποίο όμως δεν έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και λογίζεται περισσότερο ως πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και περιεχομένου.

Σημαντικοί «παίκτες» αλλά με μικρότερη διείσδυση είναι το Prime video (3,6% της συνολικής θέασης στο στρίμινγκ) της Amazon, το Hulu (3,6% του τηλεοπτικού χρόνου ), το Disney+ (1,9%). Από την πίτα Ψηφιακών Μέσων Δικτύωσης το μεγαλύτερο κομμάτι κατέχει το YouTube (9%). Το στρίμινγκ καλύπτει πάντως το 37% του τηλεοπτικού χρόνου στις ΗΠΑ. Ελεύθερα και καλωδιακά κανάλια απορροφούν περίπου το 54% του τηλεοπτικού χρόνου των Αμερικανών.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Χωρίς «Τα Νούμερα» η ΕΡΤ1 – Σχέδια για ταινία

Ελεονώρα Μελέτη για κακοποίηση στην τηλεόραση: «Η εξουσία αλλάζει χέρια, χαίρομαι που κάποιοι στον χώρο μας τρέμουν» (Video)

Google Doodle: Η Google τιμά τον Rashidi Yekini

Keywords
Τυχαία Θέματα
Netflix,