Netflix: Χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο για όλη την οικογένεια (video)

Το προ- τελευταίο Σαββατοκύριακο του χρόνου μας βρίσκει με εορταστική διάθεση! Οικογενειακά τραπέζια, μελομακάρονα και βόλτες. Είναι η εποχή που όλη η οικογένεια βρίσκεται μαζί και ο καλύτερος τρόπος να περάσουν τα απογεύματα είναι φυσικά με χριστουγεννιάτικες ταινίες. Το Netflix έχει τις καλύτερες επιλογές από παλιές και καινούργιες παραγωγές και διαλέξαμε τις ταινίες με το περισσότερο Christmas mood!

Μόνος στο σπίτι

Μια

πολυμελής αμερικάνικη οικογένεια που πρόκειται να ταξιδέψει στο Παρίσι για τις διακοπές των Χριστουγέννων, διακατέχεται από υπερβολικό άγχος την ημέρα της αναχώρησης, με αποτέλεσμα ένα από τα μέλη της, ο 8χρονος Κέβιν Μακ Κάλιστερ, να μείνει πίσω. Ο μικρός Κέβιν βρίσκεται ξαφνικά ολομόναχος στο σπίτι και έρχεται αντιμέτωπος με δύο λωποδύτες που σχεδιάζουν να το ληστέψουν! Όμως, χάρη στην παιδική του εφευρετικότητα, το θάρρος και τη φαντασία του, καταφέρνει να τους κατατροπώσει…

The Christmas Chronicles 2

Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που τα αδέλφια Κέιτ και Τέντι Πιρς έσωσαν τα Χριστούγεννα, και έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει. Η κυνική πλέον έφηβη Κέιτ περνά χωρίς να το θέλει τα Χριστούγεννα στο Κανκούν με τον νέο φίλο της μητέρας της και τον γιο του, τον Τζακ. Απρόθυμη να αποδεχτεί αυτή τη νέα εκδοχή της οικογένειάς της, η Κέιτ αποφασίζει να το σκάσει. Όταν όμως ένας μυστηριώδης ταραχοποιός με μαγικές ιδιότητες, ο Μπέλσνικελ, απειλεί να καταστρέψει τον Βόρειο Πόλο και να καταργήσει τα Χριστούγεννα για πάντα, η Κέιτ και ο Τζακ παρασύρονται χωρίς να το περιμένουν σε μια νέα περιπέτεια παρέα με τον Αϊ Βασίλη.

Schrooge: A Christmas Carol

Ένας τσιγκούνης και κακότροπος τραπεζίτης ονόματι Ebenezer Scrooge (Luke Evans) έρχεται αντιμέτωπος με τα γεγονότα της ίδιας του της ζωής όταν τρία πνεύματα έρχονται να τον στοιχειώσουν, με στόχο να μαλακώσουν την παγωμένη ψυχή του και να τον κάνουν να δει επιτέλους το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

The Holiday

Δύο όμορφες γυναίκες με τα αισθηματικά τους να βρίσκονται σε τέλμα αποφασίζουν πως η διαφυγή είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση. Αγνωστες μεταξύ τους, η ανάγκη για απόδραση τις φέρνει να ανταλλάξουν μέσω διαδικτύου τα σπίτια τους για τις δύο βδομάδες των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Έτσι η Iris (Kate Winslet) αφήνει τη χιονισμένη Αγγλία και η Amanda (Cameron Diaz) το κοσμοπολίτικο Λος Αντζελες. Η διαφορετική ζωή που καλούνται να δοκιμάσουν αρχικά τις αναζωογονεί ενώ ο δρόμος του έρωτα κάθε άλλο παρά κλειστός είναι, μιας και η Amanda γνωρίζει τον γοητευτικό αδερφό της Iris, Graham (Jude Law), ενώ η δεύτερη έναν μουσικό (Jack Black) που εργάζεται για τη κινηματογραφική βιομηχανία του Hollywood.

The Grinch stole Christmas

Γκριντς είναι μια πράσινη μαλλιαρή ύπαρξη που ζει σε μια χιονισμένη κορυφή διωγμένος από όλους τους αγαπημένους Χου. Εκ φύσεως κακός σαμποτάρει διαρκώς την αγαπημένη γιορτή όλων: τα Χριστούγεννα. Χρησιμοποιεί διάφορα κόλπα όπως να μπερδεύει τα δώρα των κατοίκων ή να τους στέλνει δυσάρεστες επιστολές-εξώσεις ή προσκλήσεις σε δίκες. Αυτή τη χρονιά όμως αποφάσισε να κάνει την καλύτερη φάρσα της ζωής του. Μεταμφιέζεται σαν Άγιος Βασίλης και σκοπεύει να μπει από τις καμινάδες και να κλέψει ό,τι βρει μπροστά του.

Family Switch

Mια πενταμελής οικογένεια μπαίνει σε μπελάδες όταν ένα μέντιουμ βάζει τους γονείς στα σώματα των έφηβων παιδιών τους και τα παιδιά στα σώματα των γονιών τους. Α! Και το μωρό της οικογένειας στο σώμα του σκύλου. Μέσα σε μια κρίσιμη μέρα γεμάτη προκλήσεις, οι Walkers θα πρέπει να αναπτύξουν ενσυναίσθηση και αλληλοκατανόηση, να δουν για λίγο πέρα από τη καθημερινότητα και τα προβλήματά τους και να επιδιορθώσουν τις δυσλειτουργίες της οικογένειάς τους.

Διαβάστε επίσης:

Ταινίες πρώτης προβολής: Ο Τζέισον Μομόα επιστρέφει ως Aquaman

Spotify: Ποιοι είναι οι δέκα καλλιτέχνες που κέρδισαν τη μάχη των streamings

Το εντυπωσιακό τουρ της Μαντόνα έχει ένα στόχο: Να μας θυμίσει ποια είναι η βασίλισσα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Netflix, Χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο,Netflix, christougenniatiko savvatokyriako