Mega: Στο «νήμα» πάνω κέρδισε την κούρσα τηλεθέασης της Τρίτης

Σκληρή «μάχη» Mega– ΑΝΤ1 για την κορυφαία θέση τηλεθέασης κατέγραψε χθες η Nielsen.  Τα μερίδια των δύο καναλιών ήταν σχεδόν ισοδύναμα. Φαίνεται πως οι λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα για τούτο και η μεταξύ τους διαφορά ήταν μόλις 0,1%

Ο Σκάι ήταν η Τρίτη επιλογή των τηλεθεατών χάρη κυρίως στην προσελκυστική ισχύ του ριάλιτι «Survivor»  το οποίο φαίνεται πως είχε καλύτερη απόδοση σε σχέση με την Δευτέρα. 

Σε

σχέση με την απόδοση του Star, το οποίο είχε στις «τάξεις» του μαγειρικό ριάλιτι «Masterchef», φαίνεται ότι μεταξύ των δύο καναλιών αναπτύχθηκαν συνθήκες μονομαχίας για το πέμπτο κατά σειρά μεγέθους κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης. Το κανάλι του Φαλήρου επικράτησε αλλά με «διαφορά στήθους» που μεταφράζεται σε μόλις 0,1%.

Ο Alpha με τα δεδομένα των δύο προηγούμενων ημερών δείχνει να μην έχει βρει τον «βηματισμό» που είχε έως προσφατα και να επηρεάζεται από τον πιέσεις του ανταγωνισμού των πρώτων ημερών του δεύτερου μισού της τηλεοπτικής σεζόν. Ωστόσο και χθες είχε την ίδια δυναμική με αυτή που είχε τη Δευτέρα.

Με αποδόσεις κάτω του 5% κινήθηκαν ΕΡΤ1 και Open με το κρατικό κανάλι να διατηρεί προβάδισμα έναντι του καναλιού της Παιανίας. Κάτω του 2% ήταν τα μερίδια των Μακεδονία TV, ΕΡΤ3 και ΕΡΤ2.

Διαβάστε επίσης:

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης η «Γη της ελιάς»

ΕΡΤ: Σχεδιάζεται θεματικό κανάλι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Keywords
Τυχαία Θέματα