Jon Bon Jovi: Πούλησε το διαμέρισμά του στο Manhattan για 22 εκατ. δολ. (Photos)

Ο ρόκερ Jon Bon Jovi αποχαιρέτησε το ευρύχωρο διαμέρισμά του στο Manhattan, το οποίο μόλις πουλήθηκε για 22 εκατ. δολάρια.

Οι νέοι ιδιοκτήτες του ακινήτου τεσσάρων υπνοδωματίων θα απολαύσουν άπλετο φυσικό φως, ένα ευρύχωρο σαλόνι και μπαλκόνια με άπλετη θέα.

Χτισμένο ανάμεσα στις γοητευτικές γειτονιές Greenwich Village και West

Village στο κέντρο του Manhattan, το ακίνητο 372 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και πανοραμική θέα στο κέντρο της πόλης και στον ποταμό Hudson.

Το διαμέρισμα προσφέρει απίστευτο φυσικό φως λόγω των τεράστιων παραθύρων από το δάπεδο μέχρι την οροφή και, επειδή είναι γωνιακή μονάδα, υπάρχουν νότιες, δυτικές και ανατολικές προσόψεις.

Οι τρεις προσόψεις του διαμερίσματος και οι μεγάλες τζαμαρίες προσφέρουν φως και ανεμπόδιστη θέα στο Manhattan

Η μεγάλη μονάδα έχει επίσης ψηλά ταβάνια, που την κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο ευρύχωρη. Το βράδυ, ο χωνευτός φωτισμός δημιουργεί μια μυστηριακή ατμόσφαιρα αφήνοντας τα φώτα της πόλης κλέψουν την παράσταση.

Η πρόσβαση στην κατοικία γίνεται μέσω ενός ιδιωτικού ανελκυστήρα, ο οποίος ανοίγει στον προθάλαμο της εισόδου που λειτουργεί ως χολ. Το πιο εντυπωσιακό είναι το «τυλιγμένο» με παράθυρα σαλόνι, που καταλήγει σε μπαλκόνια.

Μπαλκόνι υπάρχει επίσης έξω από την κουζίνα, η οποία είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονες συσκευές Sub-Zero, Wolf και Miele. Κομψή και μοντέρνα η κουζίνα διαθέτει προσαρμοσμένα ντουλάπια με επένδυση από ξύλο καρυδιάς και πάγκους από γκρι μάρμαρο. Ολόκληρο το διαμέρισμα έχει επίσης λαμπερά πατώματα από σκληρό δρύινο ξύλο.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει εξαιρετική θέα στο Manhattan, με νότια και ανατολική πρόσοψη, καθώς και ένα μεγάλο δωμάτιο-ντουλάπα. Στο μαρμάρινο μπάνιο υπάρχει μια βαθιά κλασική μπανιέρα δίπλα ακριβώς στα μεγάλα παράθυρα που χαρίζουν θέα στον ορίζοντα. Τα υπόλοιπα υπνοδωμάτια διαθέτουν γενναιόδωρες ντουλάπες και ιδιωτικά μπάνια, ενώ στα επιπλέον «προνόμια» περιλαμβάνονται ένα γραφείο και ένα ψυγείο κρασιού.

Το διαμέρισμα 14A βρίσκεται στη διεύθυνση155 West και 11th Street, μέσα στο πολυτελές συγκρότημα Greenwich Lane, γνωστό για τους κατά περιόδους A-listers ενοίκους του, όπως ο πρώην CEO των Starbucks, Howard Schultz, η συνιδρύτρια του οίκου Jimmy Choo, Tamara Mellon, και ο ηθοποιός της σειράς «Dexter», Michael C. Hall.

Διαβάστε επίσης:

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης Χαλίνα Χάτσινς εξοργισμένος με τον Άλεκ Μπάλντουιν

Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίζει τον μικρό της γιο με την αποκριάτικη στολή του

Μαρίνα Σάττι: «Ντρεπόμουν να έρθει ο μπαμπάς μου στο φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος στο δέρμα» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα