H συγκινητική ιστορία πίσω από ένα φιλοδώρημα 500ων δολαρίων (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Κέισι Σίμονς, ένας άντρας που δουλεύει σε εστιατόριο στο Ντάλας των ΗΠΑ, ήταν σε ένα τοπικό μανάβικο όταν παρατήρησε μια ηλικιωμένη γυναίκα να στέκεται πίσω του στην ουρά και να κλαίει. Έπιασε συζήτηση μαζί της και τελικά πλήρωσε τα τρόφιμα της αξίας 17 δολαρίων. Σύμφωνα με τον Σίμονς, η πράξη του να βοηθήσει έναν ξένο που είχε μια δύσκολη μέρα ήταν, προς έκπληξή του, αρκετά καλό για τον ίδιο.

«Είναι εγωιστικό πραγματικά« δήλωσε ο Σίμονς. «Όταν οι άνθρωποι γελάνε, νιώθω καλύτερα. Φωτίζει τον κόσμο μου».

Αν η ιστορία

τελείωνε εκεί, θα ήταν και πάλι μια ωραία. Αυτό που κάνει αυτήν την ιστορία ακόμα πιο εκπληκτική είναι ότι η κόρη της γυναίκας αυτή έμαθε τι έκανε ο Σίμονς για την μητέρα του και τον έψαξε για να τον ευχαριστήσει.

Η γυναίκα βρήκε τον Σίμονς κατά την διάρκεια της βάρδιάς του στο εστιατόριο Aplebee’s και παρήγγειλε τα πιο φθηνό πράγμα στο μενού, ένα νερό με γεύση που κόστιζε 37 σεντ του δολαρίου. Όταν ήρθε ο λογαριασμός η γυναίκα άφησε ένα σημείωμα σε μια χαρτοπετσέτα, ευχαριστώντας τον Σίμονς που παρηγόρησε την μητέρα του στην τρίτη επέτειο του θανάτου του άντρα της, μαζί με ένα φιλοδώρημα 500ων δολαρίων.

Το σημείωμα έγραφε: «Σε μια από τις πιο στενάχωρες μέρες του χρόνου, την μέρα της επετείου του 3ου χρόνου από τον θάνατο του πατέρα μου, έκανες την μέρα της μητέρας μου υπέροχη. Χαμογελάει από τότε που έκανες αυτό που έκανες. Είσαι μοναδικός και πέρνα καλά με αυτά. Της έφτιαξες την χρονιά».

συγκινητική ιστορία πίσω από ένα φιλοδώρημα500ων δολαρίωνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα