H πρώτη selfie Παυλόπουλου - Σε C-130 της πολεμικής αεροπορίας (Photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μία selfie του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε C-130 της πολεμικής αεροπορίας καθώς και τη μικρή της ιστορία, παρουσιάζει ο «Βηματοδότης»:

«Αυτή η προσήλωση που δείχνουν οι πολιτικοί στα κυβερνητικά και στρατιωτικά αεροσκάφη είναι αξιοσημείωτη. Είναι όλο χαρά όταν βρίσκονται σε αυτά. Πετούν σε υπερατλαντικές πτήσεις, στην Ευρώπη, πετούν από πόλη σε πόλη εντός της Ελλάδας. Λες και αποκτούν κάποιο κύρος όταν χρησιμοποιούν τα κυβερνητικά αεροσκάφη. Ασε που ορισμένοι παίρνουν

με το έτσι θέλω και το πηδάλιο και κάνουν τους μάγκες (με συγκυβερνήτη πλάι τους). Το αν αποκτούν ή όχι κύρος δεν το γνωρίζω, αλλά το σίγουρο είναι ότι πετούν από τη χαρά τους όταν βρίσκονται στα στρατιωτικά αεροσκάφη. Θέλετε ένα παράδειγμα; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος πετούσε με ένα C-130 («ενεργειοβόρο, άβολο καιθορυβώδες», όπως κάποτε το είχε χαρακτηρίσει ο Χρ. Σαρτζετάκης) για να παραστεί σε μια συνάντηση των Ποντίων και σε μια εκδήλωση για τους πρόσφυγες. Συνεπιβάτης του ήταν ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός (που τελευταίως, πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις στον κ. Παυλόπουλο πάει), ο οποίος και του εξέφραζε το παράπονο στον... αέρα ότι δεν δίνονται χρήματα για τους πρόσφυγες. Τι να κάνει ο κ. Παυλόπουλος; Τι απαντήσεις να δώσει, αφού έχει περιορισμένες αρμοδιότητες; Ετσι αντί άλλης απαντήσεως αποφάσισαν, σε ύψος 14.000 ποδών και μέσα στο «θορυβώδες» μεταγωγικό, να βγάλουν μία αναμνηστική selfie (φωτογραφία).

Ηταν και η πρώτη selfie που έβγαλε ο Πρόεδρος. Αμ τι νομίζετε, μόνον ο Αλ. Τσίπρας θα βγάζει selfies με πιτσιρίκια, νεαρούς και νεαρές;»

ΠαυλόπουλοςselfieΑγοραστόςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα