H πρώτη επίσημη εφάνιση της Μελάνια ως Πρώτη Κυρία στον Λευκό Οίκο (Photos- Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Στο πλευρό του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ, βρέθηκε χθες η Πρώτη Κυρία, Μελάνια, για την υποδοχή του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου και της συζύγου του Σάρα, στο Λευκό Οίκο.

Ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Μελάνια μετά την ορκωμοσία του συζύγου της σχεδόν πριν από ένα μήνα, στις 20 Ιανουαρίου, καθώς το 46χρονο πρώην μοντέλο έχει επιλέξει να μείνει στη Νέα Υόρκη

με το γιο της Μπάρον, αντί να εγκατασταθεί στο Λευκό Οίκο.

Η Πρώτη Κυρία στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της έξω από την Νότια Στοά του Λευκού Οίκου, για να καλωσορίσουν τον Νετανιάχου το μεσημέρι.
Η Μελάνια χαιρέτησε τους επισκέπτες της με ένα φιλί και οι τέσσερίς τους αντάλλαξαν αστεϊσμούς, ενώ πόζαραν για μερικές φωτογραφίες, προτού μπουν μέσα για την συνέντευξη Τύπου.

Στο εσωτερικό του Λευκού Οίκου, η Μελάνια κάθισε δίπλα στην Ιβάνκα, που παρακολουθούσε την εκδήλωση με το σύζυγό της, Τζάρεντ Κάσερ.


Στη συνέχεια, η Μελάνια πέρασε το απόγευμα μαζί με την Σάρα στο Μουσείο Αφρικανικής Ιστορίας της Αμερικής.

Η χαμογελαστή εμφάνιση της Μελάνια στο Λευκό Οίκο την Τετάρτη, ήρθε μόλις μία ημέρα μετά την ιστορία που προέκυψε πως νιώθει «απαίσια» για το νέο της ρόλο ως Πρώτη Κυρία και έχει περάσει τον τελευταίο μήνα κλεισμένη στο διαμέρισμά της στο Trump Tower.

Μελάνια ΤραμπΝετανιάχουΙβάνκα ΤραμπHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα