H κλήρωση ανάδειξης των ζευγαριών στα προημιτελικά των UEFA Champions League & UEFA Europa League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Advertorial

Πλούσια αγωνιστική δράση έχει το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT αυτή την εβδομάδα. Στην 28η αγωνιστική της LaLiga Santander, θα δοθεί η σέντρα του Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης (Σάββατο 18/3, 17.15, COSMOTE SPORT 2HD). Οι Βάσκοι προέρχονται από την πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά από 6

μήνες (επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ), αποτέλεσμα που τους τοποθέτησε στη μάχη για τις θέσεις του UEFA Champions League. Οι “μερένγκες” μόνο αδιάφοροι δεν είναι, καθώς μετά την 27η αγωνιστική, η “Μπάρσα” είναι σε απόσταση 2 βαθμών και η Σεβίλλη απέχει 5 βαθμούς από την κορυφή. Οι “σεβιλίστας” θα επισκεφτούν τη Μαδρίτη, για να αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο (Κυριακή 19/3, 17.15, COSMOTE SPORT 2HD). Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης και προσβλέπει στο να “κλέψει” από τη Σεβίλλη την τρίτη θέση για το UEFA Champions League.

Από την 29η αγωνιστική της Serie A TIM, ξεχωρίζει η συνάντηση της Τορίνο με την Ίντερ, (Σάββατο 18/3,19.00, COSMOTE SPORT 7HD. Η πρωτοπόρος Γιουβέντους δοκιμάζεται εκτός έδρας, με τη Σαμπντόρια, την Κυριακή 19/3 (16.00, COSMOTE SPORT 6HD), ημέρα που η Ρόμα θα υποδεχθεί τη Σασουόλο (21.34, COSMOTE SPORT 1HD) και η τρίτη Νάπολι θα πάει στην Φλωρεντία, για να αντιμετωπίσει την Έμπολι (13.30, COSMOTE SPORT 7HD).

Στην 25η ημέρα της Bundesliga, την Κυριακή 19/3, στις 18.30 η Γκλάντμπαχ θα υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου.

Φυσικά, δεν χάνουμε τις κληρώσεις σε UEFA Champions League & UEFA Europa League. Οι διοργανώσεις μπαίνουν στην προημιτελική φάση και οι συνδρομητές των καναλιών COSMOTE SPORT θα μάθουν πρώτοι τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους ημιτελικούς των διοργανώσεων, την Παρασκευή 17/3, (COSMOTE SPORT 1HD), στις 13.00 και στις 14.00, αντίστοιχα.

Οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν μια “γεμάτη” Κυριακή, καθώς στις 19/3 στις 00.00 θα δουν το Ατλάντα-Πόρτλαντ και στις 02.30 το ΛΑ Κλίπερς-Κλίβελαντ (COSMOTE SPORT 4HD). Στις 19.00 θα επιστρέψουν στο ΝΒΑ, για το Φιλαδέλφεια-Βοστώνη (COSMOTE SPORT 7HD) και στις 22.30 θα παρακολουθήσουν το Ντιτρόιτ-Φοίνιξ (COSMOTE SPORT 4HD).

Στην 22η αγωνιστική της stoiximan.gr Basket League, θα δούμε το παιχνίδι Ολυμπιακός-Τρίκαλα, (Κυριακή 19/3, COSMOTE SPORT 4HD,17.30) και στις 19.30 αυτό της πρωτοπόρου της ACB Liga Endesa, Τενερίφης του Γιώργου Μπόγρη, με τη Βαλένθια (COSMOTE SPORT 6HD). Τη Δευτέρα 20/3, στις 19.00, η κυπελλούχος Τουρκίας Μπεσίκτας θα υποδεχθεί τη Γαλατασαράι για την 22η μέρα της τουρκικής λίγκας (COSMTOE SPORT 8HD).

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η υποψήφια για OSCAR® κωμωδία, Χαίρε, Καίσαρα! των πολυβραβευμένων αδελφών Κοέν με ένα μοναδικό all star καστ (Τζορτζ Κλούνεϊ, Ρέιφ Φάινς, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Σκάρλετ Γιόχανσον), σε Α’ προβολή την Κυριακή 19/3 στις 21.00, στο COSMOTE CINEMA 1HD (ζώνη Sunday Blockbuster).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του θρίλερ A Patch of Fog (Παρασκευή 17/3, 22.00), αλλά και αυτή της δραματικής κομεντί του Τζιουζέπε Τορνατόρε, Θα σε Περιμένω, Πάντα (La Corrispondenza), με τους Τζέρεμι Άιρονς και Όλγα Κιριλένκο (Τετάρτη 22/3, 22.00, ζώνη Ladies First). Στο ίδιο κανάλι, το αφιέρωμα Actors Behind The Scenes συνεχίζεται με το επιτυχημένο μιούζικαλ Pitch Perfect 2, στο οποίο η Ελίζαμπεθ Μπανκς αφήνει τον ρόλο της ηθοποιού και μπαίνει πίσω από τις κάμερες, στον ρόλο σκηνοθέτη (Τρίτη 21/3, 22.00).

Στο COSMOTE CINEMA 4HD, έρχονται σε Α΄ προβολή η νέα μίνι σειρά, του BBC, SS-GB και η 2η σεζόν της συναρπαστικής σειράς εποχής - επίσης του BBC- The Last Kingdom. Οι σειρές κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο 18/3 και την Κυριακή 19/3, στις 23.00, αντίστοιχα.

Οι ευρωπαϊκές κληρώσεις

Από την πρώτη ημέρα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, η COSMOTE TV είναι ο απόλυτος προορισμός για τα κορυφαία διασυλλογικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Το UEFA Champions League και το UEFA Europa League μπαίνουν στην προημιτελική φάση και οι συνδρομητές των καναλιών COSMOTE SPORT θα μάθουν πρώτοι τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους ημιτελικούς των διοργανώσεων, την Παρασκευή 17/3, (COSMOTE SPORT 1HD), στις 13.00 και στις 14.00, αντίστοιχα.

Γκουαρδιόλα vs. Κλοπ, το σίκουελ

Η νέα μονομαχία των Γκουαρδιόλα και Κλοπ είναι ένας από τους λόγους για να συντονιστούμε με το COSMOTE SPORT 1HD, την Κυριακή 19/3, στις 18.30, ώστε να παρακολουθήσουμε live και αποκλειστικά το Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, για την 29η αγωνιστική της Premier League. Μεταξύ των Σίτι και Λίβερπουλ υπάρχει μόνο ένας βαθμός διαφορά, γεγονός που κάνει τη νίκη απαραίτητη.

Η μάχη μεταφέρεται στην Αριζόνα

Η Phoenix International Raceway είναι μια από τις 13 πίστες του NASCAR που φιλοξενούν περισσότερους από έναν αγώνες, κάθε σεζόν. Σε αυτήν, θα συναντηθούν οι Kyle Busch και Joey Logano για πρώτη φορά, μετά τον μεγάλο τους τσακωμό, πριν μια εβδομάδα στο Λας Βέγκας. Το συμβάν, ανανέωσε το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος, του οποίου ηγείται ο 33χρονος Μπραντ Κεσελόφσκι (Ford), και ακολουθούν οι Μάρτιν Τρουξ Τζούνιορ (Τoyota) και Κερτ Μπους (Ford). (Κυριακή 19/3, 21.30, COSMOTE SPORT 5HD).

Ποιος θα κατακτήσει το Ιndian Wells;

Το BNP Paribas Open, γνωστό και ως Indian Wells Masters, είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια event που υπάρχει στο πρόγραμμα των ATP World Tour Masters 1000 και αφορά στους κορυφαίους τενίστες, στην κατηγορία ανδρών και γυναικών. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μάθουμε ζωντανά και αποκλειστικά, που θα καταλήξουν τα βαρύτιμα τρόπαια. Το Σάββατο 18/3, ξεκινά στις 20.00 ο πρώτος ημιτελικός, και στις 22.00 ο δεύτερος, ενώ την Κυριακή 19/3 θα απολαύσουμε τον τελικό (COSMOTE SPORT 6HD).

Χαίρε, Καίσαρ!

Οι ανεξάντλητοι αδελφοί Κοέν με τα 4 OSCAR, με την τελευταία τους κωμωδία, μας μεταφέρουν στο Χόλυγουντ του 1950. Εκεί, ο διευθυντής παραγωγής ενός κινηματογραφικού στούντιο προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει σε τάξη τους ηθοποιούς στην ιδιωτική τους ζωή, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να βρει τι απέγινε ο πρωταγωνιστής ενός ιστορικού έπους, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Η ταινία προβάλλεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή (Κυριακή 19/3, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Sunday Blockbuster).

The Last Kingdom 2 - Νέος Κύκλος

Στην Αγγλία, του 878, ο Ούτρεντ (Αλεξάντερ Ντρέιμον), ένας πολεμιστής που έχει ως στόχο να εκδικηθεί το θάνατο του πατέρα του και να πάρει πίσω τη γη των προγόνων του, ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι στον βορρά. Ο 2ος κύκλος της σειράς εποχής του BBC, κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 4HD, την Κυριακή 19/3 στις 23.00.

SS GB - Νέα μίνι σειρά

Η νέα μίνι σειρά του BBC, εκτυλίσσεται μετά τη νίκη του Χίτλερ στην Μάχη της Αγγλίας, με τη χώρα να βρίσκεται υπό ναζιστική εξουσία. Η κατάσταση, είναι βασανιστική για τον Λονδρέζο ντετέκτιβ Ντάγκλας Άρτσερ (Σαμ Ράιλι), ο οποίος βρίσκεται παγιδευμένος μεταξύ δύο μετώπων: των νέων αφεντικών του και της αδίστακτης βρετανικής Αντίστασης (Σάββατο 18/3, 23.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

Θα σε Περιμένω, Πάντα (La Corrispondenza)

Η δραματική κομεντί του βραβευμένου με BAFTA, Τζιουζέπε Τορνατόρε, επικεντρώνεται στην ερωτική σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ της Έιμι, φοιτήτριας αστρονομίας (Όλγα Κιριλένκο) και του αρκετά μεγαλύτερού της ηλικιακά, καθηγητή αστροφυσικής, Εντ Φέραμ (Τζέρεμι Άιρονς). Όταν εκείνος εξαφανιστεί από τη ζωή της, η επικοινωνία τους θα συνεχιστεί με έναν περίεργο τρόπο (Τετάρτη 22/3, 22.00, ζώνη Ladies First, COSMOTE CINEMA 2HD).

Strangest Weather on Earth

Η σειρά ντοκιμαντέρ Strangest Weather on Earth με τη

βοήθεια ειδικών εφέ προσπαθεί να ανακαλύψει σε τι οφείλονται τα ολοένα αυξανόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως ο βιοφωτισμός στην ακτή της Καλιφόρνια, η τσιμεντένια λίμνη, οι νερόλοφοι, οι τοίχοι από χιόνι και πάγο, ενώ συναντά συνηθισμένους ανθρώπους που βρέθηκαν παγιδευμένοι πιο επικίνδυνες καταστάσεις (Πέμπτη 16 Μαρτίου, 21.10, Discovery Science HD).

Kids’ Choice Awards - Τελετή Απονομής

Τα Kids’ Choice Awards, είναι η συναρπαστική απονομή βραβείων, στην οποία τα παιδιά είναι υπεύθυνα για την ανάδειξη των αγαπημένων τους σταρ. Παρουσιαστής των βραβείων είναι ο παλαιστής του WWE, ράπερ αλλά και ηθοποιός, John Cena! (Kυριακή 19/3,16.30, Nickelodeon HD).

cosmote tvπρόγραμμα Cosmote TVHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
uefa champions league, uefa europa league, champions league, europa league, uefa, league, europa, cosmote, κληρωση, uefa, uefa champions league, uefa europa league, europa, league, atp world tour, serie a, all star, premier league, bnp paribas, john cena, δραση, sport, tim, bundesliga, νβα, basket, acb, liga, μπογρης, star, cinema, patch, fog, perfect, νέα, bbc, live, phoenix, nascar, joey, λας, ford, bnp, atp, world, oscar, weather, earth, science, choice, σταρ, wwe, john, nickelodeon, video, popular, ολυμπιακος, oscar 2011, oscar 2011 live, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, 25η μαρτιου, η ημέρα της γης, ολυμπιακοί αγώνες, χιονι, ηθοποιος, θριλερ, μπασκετ, νβα, ντοκιμαντερ, νυχια, προγραμμα, ρεαλ, σταρ, φλωρεντια, χιτλερ, acb, basket, bbc, bnp paribas, bnp, bundesliga, cinema, earth, fog, nickelodeon, oscar, sport, star, weather, αγωνες, βοστωνη, βρισκεται, γεγονος, δευτερα, δοθει, δοντια, εφε, υπαρχει, εβδομαδα, επικοινωνια, ερχονται, ζευγαρια, ζωη, ζωνη, ιδιο, ημιτελικος, λιβερπουλ, ιντερ, καμερες, κυκλος, κοεν, κωμωδια, λας, λας βεγκας, μαδριτη, μηνες, μινι, μιουζικαλ, νικη, ντετεκτιβ, ντιτρόιτ, ομαδα, παντα, ολγα, παιδια, ρεαλ μαδριτης, ρομα, ρολο, σαββατο, σεβιλλη, σεζον, σειρες, σεντρα, σειρα, τορινο, τριτη, φυσικα, φοινιξ, φορα, all star, atp, atp world tour, choice, wwe, φιλοι, phoenix, john, χωρα, joey, κυριακη, liga, nascar, patch, παιχνιδι, popular, premier league, perfect, science, serie a, ταξιδι, tim, τοιχοι, θεσεις, world
Τυχαία Θέματα