H Γερμανού στηρίζει Καινούργιου στο beef με Μπακοδήμου – «Αφού τα φέρνει, καλά κάνει και τα παίρνει»

Την ατάκα της Μαρίας Μπακοδήμου που είπε πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης σχολίασε η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της.

«Η Μαρία Μπακοδήμου είπε υποτίθεται για καλό ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι η πιο ακριβοπληρωμένη κτλ. Απλά νιώθω ότι αυτό, όσο καλή πρόθεση και να έχεις, στις εποχές που ζούμε κάνει trigger στο κόσμο. Είναι σαν να τον εκθέτεις τον άλλον ότι παίρνει πάρα πολλά λεφτά. Καταλαβαίνω την ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Σε μία συνέντευξη, σε μία δημόσια τοποθέτηση δεν λες ποτέ σε έναν παρουσιαστή, σε έναν ηθοποιό “Εσύ πόσα παίρνεις;”. Επίσης, θα μπορούσαμε να πούμε: “Αφού τα φέρνει, καλά κάνει και τα παίρνει”. Αυτό ισχύει για την Κατερίνα, την Ελένη και όποια άλλη παρουσιάστρια που θεωρείται -ή που είναι, δεν μας πέφτει λόγος- εμπορικό brand», επισήμανε η Ναταλία Γερμανού.

«Όποια παρουσιάστρια θεωρείται brand και χρήσιμο πολυεργαλείο για το κανάλι της, όσα παίρνει, αφού τα φέρνει, καλά κάνει και τα παίρνει. Αυτό μπορούμε να σχολιάσουμε μόνο. Κατ’ άλλα, είναι άκομψο να ρωτάς πόσα παίρνει κάποιος, ρώτα καλύτερα πόσο χρονών είναι», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Ζαρίφη: «Με στενοχώρησε ο Λιάγκας, δεν ήταν τόσο τραγικό αυτό που κάναμε» (Video)

Λένα Μαντά: «Η κόρη μου με τσάκισε, με έστειλε στον ψυχολόγο» (Video)

Πάνος Κοκκινόπουλος: Αποκάλυψε γιατί τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» δεν προχώρησαν σε τρίτη σεζόν (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γερμανού, Καινούργιου, Μπακοδήμου – Αφού,germanou, kainourgiou, bakodimou – afou