H εκρηκτική Margot Robbie, υποδύεται τη Jane στη νέα ταινία του Ταρζάν (Video + Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Θρύλος του Ταρζάν επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη, 17 χρόνια μετά την τελευταία ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, το 1999.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του θρυλικού ήρωα του Έντγκαρ Ράις Μπάροους Ταρζαν, θα δούμε τον Alexander Skarsgard, γνωστό και ως Έρικ στην διάσημη σειρά του HBO, «True Blood», ενώ την Jane θα υποδύθεί η σέξι Margot Robbie, την οποία

γνωρίσαμε μέσα από την ταινία, «Ο Λύκος της Wall Street», στο πλευρό του Leonardo Dicaprio.

Στην ταινία, «The Legend of Tarzan» θα δούμε τον Ταρζάν, (το αγόρι που μεγάλωσε και έζησε όλη του τη ζωή στη ζούγκλα με μόνη συντροφιά τους πιθήκους), πέντε χρόνια από τη στιγμή που άφησε την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή του Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδου του Γκέιστοουκ, µε την σύζυγο του Jane στο πλευρό του, επιστρέφει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης.

Η σκηνοθεσία είναι του Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτη των τελευταίων τεσσάρων ταινιών «Χάρι Πότερ», ενώ συμπρωταγωνιστής θα είναι και ο υποψήφιος για Όσκαρ, Σάµιουελ Λ. Τζάκσον, γνωστός από την ταινία: «Pulp Fiction».

Η ταινία βγαίνει στις 7 Ιουλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες, από τη Warner Bros.

Δείτε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ της ταινίας

JaneMargot RobbieAlexander Skarsgard«The Legend of Tarzan»Edgar Rice BurroughsHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα