Gisele: Στο σχολείο δεχόμουν bullying για το ύψος και τη μεγάλη μύτη μου (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον πλανήτη αλλά η Gisele Bundchen, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στους New York Times, ότι όταν ήταν μαθήτρια δεχόταν bullying για το ύψος της και της είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει καριέρα μοντέλου γιατί έχει μεγάλη μύτη.

Η βραζιλιάνα καλλονή αποκάλυψε ότι το ύψος της και το ότι ήταν αδύνατη ήταν κάτι που την έκανε να διαφέρει από τα άλλα παιδιά και δεχόταν διαρκώς τα πειράγματά τους και bullying.

«Κοκκίνιζα

διαρκώς, ακόμη και όταν έπαιζα βόλεϊ και νόμιζα ότι το να δέχομαι bullying είναι στοιχείο της ζωής» είπε η βραζιλιάνα «θεά» και πρόσθεσε ότι το bullying συνεχίστηκε ακόμη και όταν ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ σε ηλικία 14 ετών.

«Στην αρχή όλοι μου έλεγαν ότι τα μάτια σου είναι πολύ μικρά, η μύτη σου είναι πολύ μεγάλη και ποτέ δεν θα καταφέρεις να κάνεις ένα εξώφυλλο» είπε και πρόσθεσε «αλλά τελικά ξέρεις κάτι; Η μεγάλη μύτη συνοδεύεται από μεγάλη προσωπικότητα».

Η Gisele δεν έκανε πίσω και τελικά κατάφερε να κερδίσει μία ολόκληρη περιουσία από τις πασαρέλες, μία περιουσία που το περιοδικό Forbes εκτιμά ότι ξεπερνά τα 44 εκατ. δολάρια.

GiseleΖιζέλσυνέντευξη ΖιζέλHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα