Eutelsat: Έρχεται στην Ελλάδα

«Απόβαση» στην Ελληνική τηλεοπτική αγορά αποφάσισε να κάνει η Eutelsat των ομότιτλων δορυφορικών τηλεοπτικών/τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και υπηρεσιών.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δορυφορικών Τηλεπικοινωνιών, όπως είναι η πλήρης επωνυμία του οργανισμού ( European Telecommunications Satellite Organization) στα ελληνικά σύστησε μονοπρόσωπη ΙΚΕ (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία) με διακριτό τίτλο «EUTELSAT GREECE».

Σκοπός της εταιρείας είναι οι υπηρεσίες δικτύου για ενσύρματα (καλωδιακά) συστήματα τηλεπικοινωνιών,

ενσύρματες διαδικτυακές υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, λιανικό εμπόριο συστημάτων δορυφορικών λήψεων (κεραιών, ανακλαστήρων), λιανεμπόριο τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, υπηρεσίες δορυφορικών τηλεπικοινωνιών, εκτός των υπηρεσιών κατ οίκον διανομής προγράμματος μέσω δορυφόρου, υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας κ.ά.

Η κίνηση αυτή υπαγορεύτηκε από το «άνοιγμα» το οποίο παρατηρείται το τελευταίο διάστημα ιδίως στην τηλεοπτική αγορά. Έτσι κι αλλιώς η Eutelsat συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς ,τη συνδρομητική και ελεύθερη τηλεόραση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας «EUTELSAT GREECE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» το επενδυτικό κεφάλαιο της είναι στα 7,3 εκατ. ευρώ και διαιρείται σε 73.000 εταιρικά μερίδια κεφαλαιακών εισφορών, ονομαστικής αξίας 100 ευρώ καθένα.

Στην διοίκηση της εταιρείας με έδρα την Αγία Παρασκευή, σύμφωνα με στοιχεία ΓΕΜΗ, εμφανίζεται ο Νταβιντ Στεφάν Μπερτολι (David Stephane Bertolotti) από το Παρίσι.

Διαβάστε επίσης

Σασμός – Spoiler: Έφτασε η ώρα της αναμέτρησης για Αργυρώ και Αστέρη (Video)

MasterChef: Τιτανομαχία λίγο πριν τη δεκάδα – Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση (video)

ΕΡΤ3: Ενισχύει το ειδησεογραφικό προφίλ της με πέντε διαφορετικά θεματικά ενημερωτικά 10λεπτα

Keywords
Τυχαία Θέματα