Eurovision 2024: Έρχεται γκεστ εμφάνιση Έλενας Παπαρίζου – Σερτάμπ Ερενέρ;

Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν τη διοργανώτρια χώρα της φετινής Eurovision, τη Σουηδία να κάνει προτάσεις στην Έλενα Παπαρίζου και την Σερτάμπ Ερενέρ να εμφανιστούν στη διορφάνωση που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.

Συγκεκριμένα, τρεις νικητές του ευρωπαϊκού μουσικού θεσμού, φέρεται να έχουν δεχθεί πρόταση από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Σουηδίας (SVT), που διοργανώνει τη Eurovision 2024. Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου, νικήτρια του διαγωνισμού πριν από 19 χρόνια με το

τραγούδι «My Number One» για λογαριασμό της Ελλάδας, και για τη Σερτάμπ Ερενέρ, νικήτρια της Eurovision 2003 με το τραγούδι «Everyway That I Can» για λογαριασμό της Τουρκίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με αναρτήσεις στο Χ, τόσο η Σερτάμπ Ερενέρ όσο και η Έλενα Παπαρίζου, που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Σουηδία από Έλληνες γονείς, θα ερμηνεύσουν πιο μελωδικές εκδοχές των τραγουδιών με τα οποία νίκησαν στη Eurovision.

Three of the former winners will perform at Eurovision 2024!

• Sertab Erener
• Helena Paparizou
• ?
Who will be the next one? pic.twitter.com/iwFNYmvgiE

— Songfestival Azerbaijan (@songfestivalaze) March 19, 2024


Συγκεκριμένα, η Daily Sabah αναφέρει τα εξής: «Η Σερτάμπ Ερενέρ, η Τουρκάλα καλλιτέχνιδα που, τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς, είναι γνωστή για τη χαρακτηριστική φωνή της, ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι στη σκηνή της Eurovision ύστερα από χρόνια, αφού το 2003 κέρδισε την πρώτη θέση στη Eurovision. Η Σερτάμπ Ερενέρ, η οποία έλαβε πρόσκληση από τη Σουηδία, όπου θα διεξαχθεί η φετινή Eurovision, ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσςει τις προετοιμασίες για τη βραδιά του διαγωνισμού και θα ερμηνεύσει την επιτυχία της “Everyway That I Can”, που της έφερε τη νίκη.

Ακόμα, το τουρκικό μέσο ενημέρωσης σημειώνει: «Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2024 έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 7 έως τις 9 Μαΐου (πρώτος και δεύτερος ημιτελικός), ενώ ο μεγάλος τελικός έχει οριστεί για τις 11 Μαΐου στη Malmö Arena στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η ανακοίνωση της Σερτάμπ Ερενέρ προκάλεσε σοκ στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, με τους θαυμαστές να εκφράζουν τον ενθουσιασμό και την προσμονή τους για την επιστροφή της στη σκηνή της Eurovision. Η συμμετοχή της Σερτάμπ Ερενέρ έχει προκαλέσει συζητήσεις για την ιστορία της Τουρκίας στον διαγωνισμό, αναπολώντας προηγούμενες εμφανίσεις και επιτυχίες. Η Τουρκία αποσύρθηκε από τη Eurovision το 2013 λόγω αλλαγών στο σύστημα ψηφοφορίας και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει».

Ωστόσο, η παρουσία της Έλενας Παπαρίζου δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, οπότε μένει να φανεί αν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…

Διαβάστε επίσης:

Μαλέσκου: Η απάντηση στη Χρηστίδου – «Αν κάποιοι νομίζουν ότι ξαφνικά παρουσιάστηκα, είναι δικό τους πρόβλημα» (Video)

Στέλλα Γεωργιάδου: Αποκάλυψε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο στο παρελθόν – «Δεν έβαλε όνομα» (Video)

Γιώργος Καραμίχος: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – «Μου λέει ο γιατρός “δεν θέλω να σας τρομάξω”» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Έρχεται, Έλενας Παπαρίζου – Σερτάμπ Ερενέρ,Eurovision 2024, erchetai, elenas paparizou – sertab erener