Eurovision 2023: Ποια είναι τα φοβορί έναν μήνα πριν τον μεγάλο τελικό (Video)

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη φετινή Eurovision τέσσερις εβδομάδες πριν από τον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης.

|Την ίδια ώρα, στα γραφεία στοιχημάτων, έναν μήνα πριν τον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης, αναδύονται τα φαβορί που διεκδικούν την πρωτιά. Τι λένε τα προγνωστικά για Ελλάδα και Κύπρο;

Μέχρι στιγμής, η Σουηδία παραμένει το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Η 39χρονη Loreen, 11 χρόνια μετά την πρωτιά που κατέκτησε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν,

φαίνεται πως επιστρέφει για να φέρει την 7η συνολικά νίκη για τη χώρα της. Εάν τα στοιχήματα επιβεβαιωθούν, η Σουηδία θα ισοφαρίσει πλέον τις 7 νίκες που έχει έως τώρα η «βασίλισσα» Ιρλανδία.

Σταθερά στη δεύτερη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Φινλανδία με τον εκκεντρικό Käärijä και το ξεσηκωτικό του κομμάτι με τίτλο Cha Cha Cha, που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση στους Eurofans. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο 29χρονος Φινλανδός ράπερ είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει την ανατροπή και να «κλέψει» τη νίκη από τη Loreen. Η μοναδική έως τώρα νίκη της Φινλανδίας ήταν το 2006 στην Αθήνα με τους Lordi.

Την πρώτη πεντάδα στα γραφεία στοιχημάτων συμπληρώνουν η Ουκρανία, η Ισπανία και το εξ αρχής φαβορί, Νορβηγία. Προοπτική για μία θέση στην πρώτη δεκάδα δείχνουν πως έχουν το Ισραήλ, η Αυστρία, η Τσεχία και η Γαλλία.

Όσον αφορά την Ελλάδα και τον Victor Vernicos με το τραγούδι What They Say, τα μέχρι στιγμής προγνωστικά μάς τοποθετούν στην 28η θέση, ενώ τέσσερις θέσεις ψηλότερα βρίσκεται η Κύπρος με τον Andrew Lambrou και το Break a Broken Heart.

Όλα αυτά, βέβαια, εάν πρώτα οι παραπάνω χώρες περάσουν τους Ημιτελικούς στις 9 και 11 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

Ο αμερικανός πρέσβης έρχεται στο… MasterChef (video)

Τα πασχαλινά προγράμματα των καναλιών

Netflix: Οι σειρές που «κόπηκαν» – Οι εκπομπές που κινδυνεύουν να ακυρωθούν μέσα στο 2023 (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα