Euroleague: Ώρα Final Four για τον Ολυμπιακό απόψε κόντρα στη Μονακό

Την «μητέρα» των μαχών για την πρόκρισή του στο Final Four του Βελιγραδίου δίνει απόψε (21:30 / Novasports4) ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μονακό στο ΣΕΦ.

Οι δύο ομάδες, που θα έρθουν για πέμπτη φορά αντιμέτωπες σ’ αυτή τη σειρά αγώνων, βρίσκονται στο 2-2 και το χρυσό εισιτήριο για την επόμενη φάση της Euroleague

κρίνεται το βράδυ στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει sold out για τον σημερινό αγώνα.

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί την πρόκριση στο 11ο Final Four της Ιστορίας του με στόχο την κατάκτηση του 4ου τίτλου του (1997, 2012, 2013), ενώ η αντίπαλός του Μονακό μετέχει για πρώτη φορά στη Euroleague και το γεγονός πως έφτασε μέχρι τα Playoffs αποτελεί, ήδη, σημαντική επιτυχία.

Ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός-Μονακό θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό (19/5) στο Βελιγράδι την Αναντολού Εφές.

Οδηγός των «ερυθρόλευκων» θα είναι το Game 1 της σειράς με τους Μονεγάσκους (71-54) και σε καμία περίπτωση το Game 2, εκείνο δηλαδή της Μεγάλης Παρασκευής στο οποίο ηττήθηκαν με 72-96, απώλεσαν το πλεονέκτημα έδρας, για να το πάρουν πίσω στο Game 3 στο Μονακό. Στο Game 4 οι ερυθρόλευκοι έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη, αλλά τελικά ηττήθηκαν 78-77 με αποτέλεσμα η πρόκριση να κρίνεται απόψε στο ΣΕΦ.

Τέλος, η Euroleague ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση. Πρώτος διαιτητής θα είναι ο Λουίτζι Λαμόνικα, με τον Σρέτεν Ράντοβιτς να είναι δεύτερος και τον Εμίλιο Πέρεθ τρίτος.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Η Λίβερπουλ έκλεισε θέση για το Παρίσι

Παναθηναϊκός: Ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Volley League Γυναικών – Επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού

Τσέλσι: «Παγώνει» η πώληση της ομάδας λόγω χρεών της στον Αμπράμοβιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα