Bon Jovi: Το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει με χριστουγεννιάτικο ροκ τραγούδι (video)

Oι θρυλικοί Bon Jovi επέστρεψαν δυναμικά και μάλιστα με το νέο τους χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Christmas Isn’t Christmas» που κυκλοφορεί από την Island Records. Το συγκρότημα ηχογράφησε το τραγούδι σε μια εκκλησία στο Νάσβιλ και είναι η πρώτη τους δουλειά μετά το 15ο άλμπουμ τους «2020». Οι γερόλυκοι της ροκ έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν νέα

μουσική και επανέρχονται μόνο με μερικά guest, όπως έκαναν και τώρα!

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο τραγουδιστής του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Jon Bon Jovi αποκάλυψε ότι το «Christmas Isn’t Christmas» το έχει γράψει για τους γονείς του πριν δυο χρόνια, όταν ήταν κι οι δύο άρρωστοι. «Για το συναίσθημα ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι πραγματικά Χριστούγεννα χωρίς ΕΣΑΣ, το οποίο μπορεί να ξυπνήσει πολλές αναμνήσεις στους ανθρώπους», είπε ο ροκ σταρ μέσω βίντεο που μοιράστηκε και πρόσθεσε. «Μου αρέσει επίσης να το αντιστρέφω για να ξέρετε ότι χάρη σε εσάς τα Χριστούγεννα ΕΙΝΑΙ Χριστούγεννα».

 Σύμφωνα με το People ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής θα τιμηθεί ως το «Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2024» στο 33ο φιλανθρωπικό γκαλά της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης MusiCares της Ακαδημίας Ηχογράφησης στις 2 Φεβρουαρίου 2024, τόσο για την συνεισφορά του στη μουσική όσο και για το φιλανθρωπικό του έργο.

Διαβάστε επίσης:

Η αποκάλυψη στον γνωστό πίνακα «Θάνατος του Καρδινάλιου Μποφόρ» του Joshua Reynolds μετά από 230 χρόνια (photos/video)

Strange Fruits στην Γκαλερί «Δύο Χωριά»

Ποια είναι η θυμωμένη κυρία στον πίνακα «The Hesitant Fiancée» που έχει γίνει viral στο Tik Tok

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bon Jovi,