Bluey: Το καρτούν που λατρεύουν τα … σκυλάκια του Tik Tok – Τι λένε οι ιδιοκτήτες τους (video)

Μια μέρα το For You Page του Tik Tok γέμισε με βίντεο που έχουν ποστάρει ιδιοκτήτες σκύλων οι οποίοι παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον ένα παιδικό καρτούν – φυσικά οι σκυλογονείς κατέληξαν σε μια θεωρία γιατί συμβαίνει αυτό.

Πολλοί είναι εκείνοι που εικάζουν ότι το δημοφιλές αυστραλιανό καρτούν χρησιμοποιεί χρώματα που μπορούν να δουν οι σκύλοι, γι’ αυτό φαίνονται τόσο απορροφημένοι όταν το παρακολουθούν.  

Εικόνες και βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν σκύλους να «παρακολουθούν» το πρόγραμμα

είτε μόνοι τους είτε δίπλα στους ιδιοκτήτες τους στον καναπέ.

Η Jaclyn Byrne είναι μάλλον η πρώτη που ξεκίνησε αυτή τη θεωρία στο TikTok αφού μοιράστηκε ένα βίντεο του σκύλου της να παρακολουθεί την εκπομπή.

«Αν έχεις σκυλάκι, παίξε το Bluey. Χρησιμοποιούν χρώματα που μπορούν να δουν», έγραψε.

Στο κλιπ, το κόλεϊ της Jaclyn κουνάει την ουρά του και να εμφανίζεται ενθουσιασμένο από τους χαρακτήρες.

@jaclynbyrne #bluey #dog #dogtok ♬ Married Life (From "Up") – Just Kids

Έκτοτε έχει προβληθεί 77 εκατομμύρια φορές και έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους ιδιοκτήτες σκύλων οι οποίοι ανεβάζουν συνεχώς τα πιο γλυκά βίντεο με τα τετράποδα φιλαράκια τους.    

Σύμφωνα με τους ειδικούς της μάρκας τροφών για κατοικίδια Purina, το χρωματικό φάσμα των σκύλων περιορίζεται σε αποχρώσεις του μπλε, του κίτρινου, του καφέ και του γκρι, χρώματα που κυριαρχούν στο Bluey.  

Ο Δρ Τιμ Μοντγκόμερι, κτηνίατρος στο Σίδνεϊ, είπε στο FEMAIL ότι τα σκυλιά «δεν έχουν παντελή αχρωματοψία».

«Η χρωματική όραση ενός σκύλου μοιάζει περισσότερο με τους ανθρώπους με αχρωματοψία που ξεχωρίζουν μόνο το κόκκινο και το πράσινο. Οι σκύλοι μάλλον δεν μπορούν να δουν την εικόνα στην τηλεόραση όπως εμείς, θεωρούμε πως τη βλέπουν σαν να τρεμοπαίζει», είπε.

@its.me.kygo He actually watched it #itsmekygo #kygothefrenchie #bluey #blueytok #dogsoftiktok #dogtok #frenchbulldog ♬ original sound – cj

«Φανταστείτε πως φαίνεται η εικόνα της τηλεόρασής σας όταν πάτε να βγάλετε βίντεο με το κινητό σας – κάπως έτσι βλέπουν. Όμως τίποτα δεν εμποδίζει ορισμένα σκυλιά από το να απολαμβάνουν να βλέπουν τηλεόραση».

Πολλοί στο TikTok υπέθεσαν ότι τα χρώματα χρησιμοποιήθηκαν σκόπιμα από τους δημιουργούς της σειράς.

«Πάντα βάζουμε Bluey να παίζει και αφήνουμε τον σκύλο μας μόνο στο σπίτι, τον ηρεμεί», πρόσθεσε ένας άλλος.

@coleennatividad It’s becoming a nightly routine at this point #dogvision #bluey ♬ nintendo wii (mii channel) song – julie on the internet

«Μου πήρε πέντε χρόνια για να συνειδητοποιήσω ότι η σειρά Bluey είναι φτιαγμένη σε χρώματα που βλέπουν οι σκύλοι», έγραψε ένας άλλος.

Οτιδήποτε και να ισχύει η αλήθεια είναι μία. Το TikTok έχει γεμίσει με αξιολάτρευτα τετράποδα που τρελαίνονται να χαζεύουν την εκπομπή και σίγουρα αυτά τα βίντεο θα σας φτιάξουν την ημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Alpha και Mega είχαν εναλλάξ τη μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου

Σκάι: Πρεμιέρα με χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν για την μουσική εκπομπή του σταθμού με τον Χρήστο Φερεντίνο

ΕΡΤ: «Βουνό» τα θέματα στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ με τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα