Andre Braugher: Ο ατζέντης του αποκάλυψε την αιτία θανάτου του ηθοποιού

Την αιτία θανάτου του ηθοποιού Αντρέ Μπράουερ ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών την Τετάρτη αποκάλυψε ο ατζέντης του.

Σύμφωνα με αυτόν, ο Μπράουερ είχε διαγνωστεί πριν από μερικούς μήνες με καρκίνο του πνεύμονα.

Ο ηθοποιός, που έγινε διάσημος από τη συμμετοχή του στη σειρά Brooklyn Nine-Nine, δεν μιλούσε συχνά για την προσωπική του ζωή αλλά το 2014 είχε αποκαλύψει στους New York Times ότι είχε

σταματήσει να καπνίζει και να πίνει «εδώ και αρκετό καιρό».

Ο Μπράουερ έγινε γνωστός με τη σειρά του NBC Homicide: Life on the Street από το 1992 έως το 1998 για την οποία το ’98 πήρε Emmy για τον ρόλο του ως ντετέκτιβ Frank Pembleton.

Η μεγαλύτερη του επιτυχία, πάντως, θεωρείται ο ρόλος του ως Captain Raymond Holt στην κωμική σειρά Brooklyn Nine-Nine, ρόλος για τον οποίο κέρδισε δύο Critics Choice Awards για β΄ανδρικό ρόλο και τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy.

Γεννημένος το 1962 στο Σικάγο ο Μπράουερ, ο οποίος ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς του, έκανε θεατρικές σπουδές με υποτροφία στο Stanford και μαθήματα υποκριτικής στη Juilliard School for drama.

Ο πρώτος κινηματογραφικός του ρόλος ήταν στην ταινία του 1989, Glory στην οποία υποδύθηκε έναν στρατιώτη στα πρώτα αφροαμερικανικά συντάγματα του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου.

Συνολικά στην υπερτριακονταετή καριέρα του ο Μπράουερ, ο οποίος συχνά υποδυόταν ρόλους στρατιωτικού ή αστυνομικού, ήταν υποψήφιος 11 φορές για Emmy.

Διαβάστε επίσης:

Σιένα Μίλερ: Απαντά στην κριτική για την εγκυμοσύνη μετά τα 40 και τη διαφορά 14 ετών με τον σύντροφό της

Εξαγριωμένοι οι θαυμαστές της Madonna – Εμφανίστηκε με τρεις ώρες καθυστέρηση

Αντώνης Καφετζόπουλος: Το ατύχημα στα γυρίσματα – «Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Andre Braugher,